Apukája szupererőt kölcsönzött neki, hogy igazi Pókember lehessen a kisfiú

’Mikor az ajtóhoz értünk, egy kis Pókember volt az üvegre tapadva.’

Batman, Superman, Pókember… melyik gyereket ne nyűgöznék le a szupererővel rendelkező hősök, akik harcolnak a gonosz ellen és segítenek a jóknak?

Naná, hogy ők is pont ilyenek akarnak lenni! Órákig képesek a szuperhősök bőrébe bújva játszani, de egyvalami azért csak hiányzik: mégpedig pont a szupererő. Mert a repülés, falra mászás tudománya sajnos nincs belénk kódolva.

Ilyenkor jól jön egy segítő kéz. Egy apuka szó szerint így juttatta szuperképességhez kisfiát, fogta és odatette a falhoz, így már tudott közben hálót szőni, lőni, falon mászni és mindent, amire egy igazi Pókember is képes.

A videót egy dél-afrikai családnál vette fel a barátjuk.

„Egyik vasárnap délután születésnapi zsúrra voltunk hivatalosak régi barátomhoz, Benhez. Mikor az ajtóhoz értünk, egy kis Pókember volt az üvegre tapadva, és csak később vettük észre, hogy az apja tartja hátulról. Nagyon tetszett, és azt gondoltam, hogy mindenkinek látnia kell, ahogy a kis Pókember repül. Így vettem a telefonom, és már videóztam is” – mesélt a rövid szuperhős-film forgatásáról August Koch.

Forrás: Unilad

Kövess minket a Facebookon is:
Címkék: