Rékasi Károly újra közlekedési balesetet szenvedett

Három évvel ezelőtti baleseténél a klinikai halál állapotából jött vissza, most a kocsijába mentek bele.

Az 56 éves Rékasi Károly ezúttal megúszta a nagyobb bajt, így mesél a történtekről:

“A hír igaz, valóban belém jöttek. Araszoltam hazafelé, nem sokkal korábban a fiammal, Zsigmonddal és a párjával találkoztam, odaadták a születésnapi ajándékomat, ott volt a mellettem lévő ülésen, meseszerű volt minden. Egyszer csak, amikor balra néztem, láttam, hogy jön felém egy autó. Megkíséreltem elkerülni az ütközést, ezért nem lett nagyobb baj. A másik autó vezetője nem adta meg az elsőbbséget, pedig erre tábla is kötelezte “

A vétkes sofőr elismerte felelősségét, és elmondta: a mögötte haladó autók folytonos dudálása miatt vált figyelmetlenné.

“Azonnal elismerte, hogy ő a hibás. Ha nem így lett volna, rendőrt hívok, de szerencsére erre nem került sor. Az volt az érdekes, hogy azonnal dudálni kezdtek az autósok, pedig láthatták, hogy baj van. Oda viszont senki nem jött, hogy megkérdezze, mi jól vagyunk-e. Szerencsére ép bőrrel megúsztuk, csak az autóban lett kár”

Fotó forrása: Facebook

Három évvel ezelőtti balesete majdnem a színész életébe került, így kérdés, hogy viselte meg az újabb karambol. Erről ezt nyilatkozta Rékasi:

“A balett est óta – mert én így hívom – nincs halálfélelmem az autóban, nincs megrettenés. Annál szörnyűbb, mint ami három éve történt velem, már úgysem lehet. Inkább dühítő, hogy lerombolták a szép autómat, amivel egy szponzor támogat, és ami most megvédett engem. Automata váltós, mivel a többször műtött lábammal nehezen tudnám használni a kuplungot. A két ajtó sérült, de még nem volt időm intézni a biztosítást, mivel folyamatosan próbálok. Hamarosan bemutatjuk a Gyertyák csonkig égnek című darabot a József Attila Színházban, most minden időmet ez emészti fel”

Forrás: blikk