Fel sem ismernéd Erdélyi Mónikát ezen a régi képen!

A műsorvezetőnő akkoriban még modellkedett.

Valószínűleg nosztalgiázni támadt kedve Erdélyi Mónikának, mert egy régi fotót posztolt az Instagram-oldalára akkorról, amikor még modellkedett.

„Ó te jó ég! Ez is én vagyok, illetve voltam… Egy magazinfotózáson voltam modell pár éve. (Jó pár volt az haha ) Esküszöm kaptam otthon enni…” – írta a képhez, amelyen szinte nem is lehet ráismerni.

Korábban a Borsnak mesélt a műsorvezető a modellkedésről:

„18–19 éves lehettem, alapvetően érdekelt a téma, mint minden fiatal lányt, és mivel elképesztően vékony voltam, így kipróbáltam magamat ezen a területen is. Voltam néhány divatbemutatón, divat- és reklámfotózáson, de ez körülbelül két évig tartott. Jó élmény volt belekóstolni, de a modellkedés alapvetően nem szerepelt a hosszú távú céljaim között. Akkoriban már egyetemre jártam, amit két további diploma követett a későbbiekben. A divatvilágról szóló rémtörténetekből viszont semmit nem tapasztaltam, abszolút pozitív emlékeket őrzök erről az időszakról. Sikerült Párizsba is kijutnom, ahol egy hajfestékreklámhoz fotóztak. Hazai viszonylatban több olyan modellel dolgoztam együtt, akik abban az időszakban a leghíresebb nevek közé tartoztak, és a későbbiekben is folytatták ezt az utat.”