Kulcsár Edina megosztotta érzéseit az anyasággal kapcsolatban

Fiatalabb korában szeretett volna szülni.

Szeptember 11-én született meg Kulcsár Edina és férje, Csuti kisfia, Medox. A rajongók természetesen rendkívül kíváncsiak a kicsire, de egyelőre csak a kezét vagy lábát láthattuk a szülők által posztolt fotókon.

A modell viszont követői kérésére mesélt – ahogy írta két hiszti, pelenkacsere vagy éppen szopi között – arról, mit érez az anyasággal kapcsolatban:

„Az az igazság, hogy még mindig keresem a szavakat. Nem tudom, hogyan, de a nap 24 órájában le tudnám magamat azzal kötni, hogy csak nézem a kisfiamat, mert egy CSODA!

Hihetetlen és egyben fantasztikus, hogy 2 ember szerelméből egy ilyen kis csöppség születhet. Mivel Anyukám 18 évesen szült és nagyon jó a kapcsolatunk, így én is azon voltam, hogy minél korábban anyuka lehessek, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ehhez egy megfelelő apuka is kell… szóval elrohant az idő, de szerencsére nem annyira!

A férjemnek köszönhetően 27 évesen ma már édesanya lehetek és családdá válhattunk! Minden erőmmel azon leszek, hogy ha felnő a fiam, akkor azt mondhassa nekem, hogy én vagyok a legjobb anyuka a világon! (Minden elkényeztetés nélkül.)”

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kértétek, hogy írjam le az érzéseimet az anyasággal kapcsolatosan! ️❤️ Ennek próbálok most eleget tenni 2 ,,hiszti”, pelenkacsere vagy éppen szopi között!😁 Az az igazság, hogy még mindig keresem a szavakat.🙊 Nem tudom hogyan, de a nap 24 órájában le tudnám magamat azzal kötni, hogy csak nézem a kisfiamat, mert egy CSODA!❤️ Hihetetlen és egyben fantasztikus, hogy 2 ember szerelméből egy ilyen kis csöppség születhet.😍 Mivel Anyukám 18 évesen szült és nagyon jó a kapcsolatunk, így én is azon voltam, hogy minél korábban anyuka lehessek, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy ehhez egy megfelelő apuka is kell…szóval elrohant az idő, de szerencsére nem annyira!☝️😅 A férjemnek köszönhetően 27 évesen ma már édesanya lehetek és családdá válhattunk! Minden erőmmel azon leszek, hogy ha felnő a fiam, akkor azt mondhassa nekem, hogy én vagyok a legjobb anyuka a világon! ( Minden elkényeztetés nélkül.☝️) 😇😇😇😇😇😇😇 Továbbra is köszönöm, hogy ekkora szeretettel és érdeklődéssel vagytok az irányunkba. ️💕💕💕

Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,