Megműtötték Éles Istvánt

A parodista koszorúerébe ültettek értágítót.

Éles István szívét már tíz évvel ezelőtt is megműtötték, ismét szükségessé vált a beavatkozás, az orvosok a közelmúltban értágítót ültettek a humorista koszorúerébe. Éles István nem keseredett el a műtét miatt:

“Örök újrakezdő és egy remény nélküli optimista vagyok”

A korábban mackós alkatú Éles István igyekszik vigyázni magára: sokat mozog, nordic walkingozik és a szobakerékpárján naponta teker. Vagy jó 15 kilót leadott korábbi, mackós testalkatából.

Közzétette: István Éles – 2018. május 30., szerda

A humorista hosszabb ideje tervezgette, hogy a nagy generáció olyan legendáinak állítson tiszteletet egy albummal, mint Hofi Géza, Darvas Iván, Demjén, vagy éppen Zorán. Paródiái nem durvák, ám így is mosolyt csalnak az arcokra.

“Tudom, sokak kimaradtak a lemezről, de mint említettem, örök újrakezdő va­gyok, és bízom benne, lesz folytatás. A fellépéseken a közönség veszi a lapot, szinte be sem kell mondani egy-egy szám előtt, kinek a hangján csendül fel a nóta. Elégedett vagyok, de nem felhőtlen a boldogságom, mert sajnos szinte napra pontosan egy éve ment el édesanyám. Így ez lett életem első olyan produkciója, amely után nem kaphatok elismerést vagy kemény kritikát tőle”

Forrás: bors