Segélykérő üzenetet talált a légiutas-kísérő a repülő WC-jében

Hajmeresztő fordulatot vett a repülőút.

Sheila Fredrick évek óta légiutas-kísérőként dolgozott. Sok komplikált helyzetet meg kellett oldania munkája során, ám olyan meredek eseménnyel, mint ami a Seattle-San Francisco útvonalon történt vele, még sosem találkozott.

Furcsának talált két utast: együtt utazott egy elnyűtt ruhát viselő szőke kislány és egy idősebb, elegáns férfi. Sheila, ahogy figyelte őket, észrevette, hogy a kislány furcsán néz rá. Mélyen a szemébe nézett, és mintha akart volna valamit tőle. A légiutas-kísérő megpróbált beszélni a férfivel, aki nagyon elutasító volt vele.

Sheila érezte, hogy valami nagyon nincs itt rendben.

Fotó: thinkstock

Kitalált valamit: a repülőgép mosdójában elhelyezett egy tollat és egy papírt, és abban bízott, hogy a lány üzenni fog, ha tényleg bajban van.

Ezután Sheila jelezte a lánynak, hogy menjen ki a WC-re, a lány meg is tette ezt. Ezután Sheila ismét bement a mosdóba, és megtalálta a papírt, amin ez a szöveg állt:

“Segítségre van szükségem!”

Sheila késlekedés nélkül értesítette a hatóságokat, és mikor leszállt a gép, a rendőrök már ott voltak. Kiderült, hogy a 14 éves lány emberkereskedelem áldozata lett, és mintegy 2 hónappal korábban rabolták el.

Sheila figyelmességével és a hirtelen támadt ötletével megmentette a lányt.

Forrás: boreddaddy