Egyik taxis sem vállalta Lovasi András nejének és kisbabájának fuvarját

Földes Eszter a Facebookjára írta ki felháborodva, hogyan hagyták faképnél.

Lovasi András felesége, Földes Eszter a három hónapos kisbabájukkal és egy kistestű kutyával szeretett volna hazataxizni a tőle 6 kilométerre lévő otthonába, végül mégis az ismerősének kellett elmennie érte. A következők történtek ugyanis, amiket Facebookján tett közzé:

“Egy 3,5 kg-os kutyussal, babakocsival, benne a 3hónapos kisfiammal szerettem volna a Hév állomásról hazajutni, ami onnan 6km. 4 autóból, ami az állomáson várakozott, egy sem volt hajlandó elvinni, mondván, kutya nem jöhet.

Ez oké…viszont olyan stílusban beszélt az összes, mintha a hátsójából…majd a telefonban a diszpécser követte a stílusbeli példát, és nem küldött olyan autót, ami a kiskutyát elviszi.

Gondoltam vannak arrafelé is állatbarát taxisok…de rosszul gondoltam. Az egyiknek felajánlottam, hogy kifizetem az esetleges takarítást, ha kéne a kiskutya miatt, de nem… Így a 4 férfi a kocsijában tespedve,végignézte, ahogy ott álldogáltam majdnem 1 órát a kisfiammal, aki már sírt, mert éhes volt, míg végül egy ismerősöm jött értünk, hogy hazajuthassunk. Nemhogy nem állatbarátok..de nem is emberbarátok..?”

Te mit gondolsz?

Nagyon jó volt tegnap újra játszani! Ma a Bálint Ágnes Kulturális KözpontBan lesz Szőke Ciklon🌪👗 De azért ennél semmi nem lehet jobb👶🏼❤️

Közzétette: Földes Eszter – 2018. szeptember 19., szerda