Kerekesszékes tánccsoportot alapított a lebénult lány – videó

Szótárában nem szerepelt a lehetetlen szó.

Chelsie Hill élete 17 éves korában teljesen megváltozott. Egy részeg sofőr elgázolta, ő pedig olyan súlyos és visszafordíthatatlan gerincsérüléseket szenvedett, ami örökre tolószékbe kényszerítette.

Fotók: Facebook

Ez hatalmas csapás volt a fiatal lány számára, aki imádott táncolni. A tragédia könnyen elvehette volna Chelsie kedvét még az élettől is, ám nem így történt. Ehelyett a mozgáskorlátozottságához alakította a táncot: megtanult a tolókocsival táncolni a zenére.

Ez hatalmas életörömöt okozott neki, és ezt másokkal is meg akarta osztani, így létrehozott egy kerekesszékes tánccsoportot Los Angelesben.

A csoport célja, hogy önbizalmat és megerősítést adjon a megváltozott képességű nőknek, és lehetővé tegye, hogy a táncon keresztül megtapasztalják a szabadságot. Chelsie élete példa arra, hogy sosem kell feladni a vágyainkat, és ha talán nem is úgy, ahogy korábban terveztük, de élhetünk a boldogság és felszabadultság állapotában.

This Woman Created A Wheelchair-Dance Team

After getting into a car accident, Chelsie Hill was left unable to walk. She decided that her disability wouldn't stop her from dancing—and so, the wheelchair-dance team Rolettes was born 💃🏼✨ (via Women's Health)See more of Chelsie's dancing here: https://www.instagram.com/chelsiehill/

Közzétette: Cosmopolitan – 2018. augusztus 5., vasárnap

Forrás: Facebook