A buszsofőr felpattant az ülésből, mikor meglátta a 92 éves férfi arcát

A buszsofőr furcsának érezte a helyzetet.

Mike Blare, Nevadában élő buszsofőr számára fontosak az utasai. Mindig meggyőződik róla, hogy mindenki le tudott-e ülni, és nem hagy-e ott valakit a megállóban.

Egyik nap, munkája közben Mike meglátott egy nagyon idős férfit a megállóban ücsörögni. Először nem találta furcsának a dolgot, de amikor mindenki más felszállt, kivéve az úr, akkor gyanakodni kezdett. Aztán ahogy ránézett a férfi arcára, rögtön felpattant az ülésből, és leszállt.

A 92 éves férfin jól látszott ugyanis, hogy nagyon elgyötört, és próbál a falnak nekitámaszkodni. Aznap kánikula volt, 40 fok feletti hőmérséklettel. A buszsofőr tudta, hogy ez is közrejátszhatott abban, hogy a férfi nem tudott felszállni a buszra. Mike megragadta a férfi karját, felsegítette a buszra, majd megitatta. Odaadta neki a saját vizes palackját.

A buszsofőrt annyira lefoglalta, hogy gondoskodjon a 92 éves úrról, hogy észre sem vette, hogy a többi utas fotót készít róluk. A képet pedig feltöltötték Twitterre, és a kedves gesztus híre sok ezer ember szívét megérintette világszerte. Jó, hogy ilyen segítőkész és melegszívű emberek is vannak!

Forrás: boreddaddy