Halk sírás hallatszott az utcán eldobott szemeteszsákból – videó

A járókelőkben megállt az ütő, mikor belenéztek az utcán hagyott zsákba.

Indiában történt a sokkoló eset: a járókelők halk sírdogálásra lettek figyelmesek, ami egy, az utcán eldobott műanyag zsákból eredt. Ahogy közelebb mentek, látták, hogy a zacskó elkezd mozogni. Egyikük lehajolt, hogy megnézze, mi van benne.

Fotók forrása: happiest/Animal Aid

Sokkolta az embereket, amit láttak: egy nagyon beteg kiskutya lapult a zsákban. Csontsovány volt, teljesen kopasz, testét pedig több seb is borította. Rögtön kihívták hozzá az állatvédőket, akik a helyszínre siettek.

A kutyus nem csak testileg, de lelkileg is nagyon gyatra állapotban volt.

Először menekült volna vissza a zsákba, igen lassan oldódott fel. Meg kellett értenie, hogy senki se fogja bántani többé, és ehhez idő kellett. Megmentői a lehető leggyengédebben bántak vele, és mivel a kutyus nagyon éhes volt, így a finom falatok, amiket kapott, szintén sokat segítettek abban, hogy megnyugodjon. Az állatvédők a következő hetekben gondosan ápolgatták a kutyát, aki csodálatos átalakuláson ment keresztül.

Sebei begyógyultak, megerősödött és újra kinőtt a szőre, így kiderült, hogy fekete-fehér színű a bundája. Ám a külsejénél is nagyobb változás ment végbe a lelkében: végre, talán életében először a boldog kutyák mindennapjait éli. Vidáman futkározik, és örömmel fogadja az emberek simogatását.

Heart-wrenching scream from a plastic bag dumped in the street

Passersby hear a heart-wrenching scream from a plastic bag dumped in the street – then angels step in and everything changes… ❤️❤️❤️

Közzétette: The Animal Bible – 2018. szeptember 12., szerda

Forrás: happiest