Szilágyi István nem tud egyedül mozogni

Állandó ápolásra szorul.

A Keménykalap és krumpliorr című film Lópici Gáspárjaként népszerűvé váló színész egyre nehezebben boldogul, állandó ápolást igényel. Ráadásul Szilágyi István feleségének az egészsége is egyre rosszabb, így ápoló segítségére lenne szükségük. Fiuk, Péter így mesél arról, hogyan próbál segíteni idős szülein:

“Nem szokásunk panaszkodni, most is arról van szó, hogy aggódom a szüleimért. Próbálok minél többet dolgozni, hogy meglegyen a szükséges kis pénzünk. Legutóbb elszegődtem egy szupermarketbe, de az nem vált be igazán, ahogy a közmunka sem. Most egy külsős cégnek köszönhetően kaptam munkát a M5 tévécsatornánál, ami egy ideig jó lehet. Így keveset vagyok itthon, nem tudok az öregekre vigyázni. Édesapám nehezen mozog, sokszor csak kis híja van annak, hogy nem esik el, a legkisebb dolgok is nagyon leterhelik”

Szilágyi István, az ország Lópici Gáspárja és felesége, Humenyánszky Jolán továbbra sincs könnyű helyzetben. Azt, hogy…

Közzétette: Story – 2018. június 15., péntek

Szilágyi Istvánt többféle egészségügyi panasz is kínozza. Szemén régóta hályog van. Februárban pedig kórházba került, mert esés miatt letört egy darab a csípőjéből. Azóta csak járókerettel tud közlekedni, vagy valamibe kapaszkodva. Napjai nagy részében egy fotelben ül, és onnan csak segítséggel tud eljutni a házukon belül bárhova.

“Segítség nélkül nem tudom majd ellátni őket. Ezért gondoltam rá, hogy kellene egy ápoló melléjük. Persze, ilyesmire nincs pénzünk. Egy ismerősöm azt is felvetette, hogy otthonba kellene menniük, de arra még akkor sem akarok gondolni, ha nincs más megoldás – mondta fiuk, Péter”

Szilágyi István elkeseredve nyilatkozta állapotáról:

“Nem könnyű, de megpróbálom ellátni magam, persze, a fiam nélkül borzalmasan nehezek lennének a hétköznapok. De ez van, megöregedtem”

Ráadásul a házukat elárverezhetik. Több mint 25 millióval tartoznak, ám jelenlegi anyagi körülményeik közt esély sincs rá, hogy visszafizessék az összeget.

Forrás: blikk