Őszinte vallomással üzent Vasvári Vivien az őt pocskondiázóknak

A luxusfeleség most igazán mélyről jövő gondolatokat írt le.

Akárcsak a többi luxusfeleség, vagy épp bármelyik celeb, Vasvári Vivien is kapott már hideget-meleget. Valószínűleg ezek közül a hidegeket elégelte meg egy kicsit, amikor a következőeket írta ki hivatalos Facebook-oldalán egy családi képe mellé:

“Mindig őszinte voltam, ha az még nem is jött le mindig pozitívan akkor is! Sose akartam megfelelni senkinek sem és nem is fogok! Nincs tökéletes ember, sokan utálnak de sokan szeretnek! A férjem Fecsó, úgy fogad el amilyen vagyok, mert tudja, hogy néha bolond vagyok és kikelek magamból, de azt is tudja, hogy jó ember vagyok, jó anya, jó feleség és soha nem akarok rosszat másoknak! Számomra csakis ez a fontos semmi más! Lehet ítélkezni felettem, de először nézz tükörbe és utána írj vagy mondj bàrmit is!

Rengeteg fájdalom és tragédia volt az életemben, amiből képes voltam újra és újra felállni, ezekből a fájdalmakból táplálkozom,

mert ott vannak a gyerekeim a férjem és minden egyes nap értük kelek fel, mert szükségük van ràm! Soha nem fogok feladni semmit az életben, és kűzdeni-harcolni fogok tovább az álmainkért-céljainkért! De mielőtt “köveznél engem…” éld át mindazt, amit én éltem át eddig…aztán csináld utánam…!”

Képek: Facebook

Forrás: life.hu