Teljesen kiakadt a kisöccs, amikor “láthatatlanná változtatták” a nővérei – videó

A trükkös átveréseket van, aki jól bírja, és van, aki kevésbé.

Bejárja a fél internetet az alábbi videó, amin két nővér szívatja meg ártatlan kisöccsét az egyre divatosabbá váló “láthatatlanná tévő” trükkel.

A következő látható a felvételen, amit az egyik nővér készített: a 13 éves Joceyln kanapéra ülteti, és egy pléd alá rejti a 8 éves kistestvérét, Ezequielt. Majd elhangzik tőle az “abrakadabra”, és lerántja róla a plédet. A fiú természetesen ugyanúgy ott ül, mint azelőtt, a két lány azonban hangos ovációval jelzi, hogy sikerült a láthatatlanná változtatás. Joceyln arra kéri 17 éves nővérét, hogy fotózza le őt öccsük hűlt helyével.

Amikor Ezequiel ránéz a telefonra, és azt látja, hogy testvére valóban egyedül ül a kanapén, szó szerint pánikolni kezd. 

Kiakad, sír, és nem tudja hova tenni a dolgot. Dühében még neki is megy Joceylnnak, aki már hangosan nevet nővérével együtt, és a lökdösődésre is úgy reagál: nem tudja, ki ért hozzá, mert nem lát senkit.

Aggodalomra semmi ok, hisz a kisfiú valószínűleg hamar megtudta, hogy a fotó, amit látott, korábban készült, amikor ő nem volt a szobában – és egyáltalán nem változott láthatatlanná.

https://www.youtube.com/watch?v=hgKWBPDv04M

Forrás: Daily Mail