Aradszky helyébe lépett 13 éves unokája, a közönségnek elállt a lélegzete

Mintha minimum 50 évet visszarepült volna az időben a világ.

A Szenes Iván-emlékkoncerten fellépett ugyanis a közel egy éve elhunyt Aradszky László 13 éves unokája, Marci is. Arcvonásai és gesztusai pedig kísértetiesen emlékeztettek nagyapjáéra.

Marci egy éve tanul énekes-színésznek.

A közönség meghatódott, amikor a Nem csak a húszéveseké a világ című dal végén puszit dobott az égbe, így üzenve papájának. Marci elmondta:

“Papa nagyon hiányzik, neki énekeltem az Édes Piroskám című dalát is, végig rá gondoltam közben. Nem izgultam, de hihetetlen élmény volt ennyi embernek énekelni (…) Egy éve tanulok énekes színésznek a Gór Nagy Mária Színitanodában, nagyon élvezem. Ha választhatnék, legszívesebben musicalszínész lennék, de még bármit hozhat az élet”

Itt még együtt énekelhetett Marci nagypapájával

Forrás: Facebook

A táncdalénekes fia, a 45 éves dr. Aradszky Zsolt elmondta, őt is sokszor próbálta színpadra invitálni édesapja, de ő nem volt kapható rá.

“Egyszer, a kilencvenes évek elején Vitray Tamás műsorában szerepeltem édesapámmal, de Marci egészen más. Nem erőltettük, magától ment ebbe az irányba. Édesapám most büszke rá odafönt. Nemcsak a tehetségét örökölte, de rengeteg mozdulatát, gesztusát is. Ráadásul van olyan családi fotónk, amin a nagypapája „klónozott mása.”

Forrás: blikk