Lagzi Lajcsi nagy bajba került

Lelkileg még nem tudja hova tenni a gyászos helyzetet.

Meghalt a vízszerelő, aki a bíróságon Lagzi Lajcsi mellett vallott volna. Az előadóművész fájdalma mellett felháborodásának is hangot adott, úgy érzi, ügye ártatlanokat sodor a tragédia szélére.

Kórházi kezelés közben vesztette életét a 70 éves C. Gábor, az 57 éves Galambos Lajos büntetőper hatodrendű vádlottja. Az elmúlt húsz évben többször is dolgozott Gábor a Galambos családnak. Lajcsi így mesél a tragédiáról:

“Mélyen megrázott a halála, és természetesen elmentem a temetésére. Gabi bácsi az egész családom számára olyan volt, mintha a rokonságunkhoz tartozott volna. Szegénynek az élettől is elment a kedve, miután a szégyenpadra került, és ez igencsak közrejátszott abban, hogy elvitte őt a betegség”

Fotó forrása: Facebook

Lagzi Lajcsi ellen három éve indult bűnügyi eljárás, több tízmilliós közüzemi csalás a vád. A zenész felháborodásának adott hangot:

 “Ez az ügy családokat tesz tönkre, ártatlanokat sodor a tragédia szélére. Ezeknek az embereknek az a bűnük, hogy megbízásokat kaptak tőlem és csöpögő csapokat szereltek. Négy éve még egészségesek voltak, majd ebbe a méltatlan helyzetbe kerültek”

“Gabi bácsinak nagy szerepe lett volna az ártatlanságom bizonyításába”

Gabi bácsi mellett a lakatosmunkákat végző Jánosnál, a per hetedrendű vádlottjánál is nagyon súlyos betegséget diagnosztizáltak.

“Úgy hallottam, nincs jól. Aggódom érte, mert akárcsak Gabi bácsi, János is egy büntetlen előéletű, jóravaló ember, aki ezzel a borzalmas stresszel nem tudott mit kezdeni. Nehezebb dolgunk lesz, de erről nem szívesen beszélek, mert lelkileg még nem tudom hova tenni ezt a gyászos helyzetet. Ha az egészsége engedte volna, Gabi bácsi kiállt volna mellettem, többek között ő is tudta volna igazolni az ártatlanságomat és mások ártatlanságát is az ügyben, de még most is azt hallom, ahogy panaszosan azt mondta: „Lajoskám, hogy kerültem én ide?” Ő ennek a pernek az első halálos áldozata!”

Forrás: blikk