Mi lehet Hosszú Katinka és úszótársa között?

Hosszú Katinka az úszó Világkupa-sorozat kazanyi állomásán nem csak saját, de csapattársa, Dudás Dániel sikerének is örülhetett.

Hosszú Katinka a kazanyi versenyeken érmet éremre halmozott, Dudás pedig 1500 méter gyorson bronzérmes lett, életében először állhatott a dobogóra a Világkupa-sorozatban, és a 4×100-as vegyes váltóval is bronzérmet szerzett.

Közzétette: Risztov Éva – 2018. szeptember 8., szombat

Háromszoros olimpiai bajnokunkat volt edzője és exe, Shane Tusup, korábban azzal vádolta meg, hogy a 24 éves Dudás Dániellel csalta meg őt.

Augusztus végén a Blikk egy, az uszoda világában jártas informátora Hosszúval és Dudással kapcsolatban elmondta:

“Továbbra is egy párt alkotnak. Követi Katinkát az új klubjába is, de már nem a versenyzés miatt, hanem azért, hogy minél több időt együtt lehessenek”

Hosszú Katinkát megviselte a Tusuppal való szakítás, ám most újra kirobbanó formában van: a nyári Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett, a Világkupa-eseményen pedig 400 méter vegyesen, gyorson és 200 m pillangón aranyérmes, 50 és 100 m háton ezüstérmes, 200 m gyorson pedig harmadik lett.

A képen engem láthattok, mosolyogva a mai érmeimmel ☺️ idén már 3 napos egy állomás és az első két állomás nagy…

Közzétette: Katinka Hosszu – 2018. szeptember 7., péntek

Legközelebb a katari Dohában rendeznek versenyeket, az idei Világkupa-sorozat pedig hét hétvége töményt versenyzést jelent. Október elején a budapesti Duna Aréna ad otthont a rangos megmérettetésnek.

Forrás: blikk