Az állatvédők nem akarták örökbe adni a depresszív kutyát, a pár mégis 6 órát autózott

Ritka az, amikor az állatvédők le akarnak beszélni arról, hogy örökbe fogadj egy kutyát.

Ám Benji esetében pontosan ez történt. A kistestű kutyát Los Angelesben találták, és a város egyik menhelyére vitték. Bolhaallergiája miatt alig volt szőr a testén.

Fotók: happiest

Sokkal fájdalmasabbak voltak azonban a lélek sebei, amiktől Benji végtelenül szégyenlőssé, depresszióssá vált és folyamatosan rettegett. Mindenkire vicsorgott, aki a közelében haladt el.

A végtelenül szomorú kutya fotója megérintette a Sacramentóban élő Jessica Williams szívét. Az állatvédők hiába mondták, hogy Benjit nem lehet örökbe adni, ő eltökélte, hogy nem hagyja ott a kutyát. Párjával, Jareddel autóba pattantak, és 6 órát vezettek, hogy láthassák Benjit.

Amikor megérkeztek, Jessica mondta, hogy Benjit szeretnék örökbe fogadni. Az állatvédők meg akarták akadályozni, hogy a pár egy ilyen végtelenül problémás kutyát vegyen magához.

Jessica tudta, hogy ha nem tesz semmit, akkor Benjire jó eséllyel altatás vár. Ezért kötötte az ebet a karóhoz, és végül az állatvédők fejüket csóválva beleegyeztek, hogy a világ legszomorúbb kutyáját fogadják örökbe. Aláírták a papírokat, és elindultak haza Benjivel.

Ahogy arra számítani lehetett, kegyetlenül gyötrelmes időszak következett. Benji nem engedett senkit közel magához, és nem akart kötődni gazdáihoz. Ám szép lassan változni kezdtek a dolgok.

Benji megérezte, hogy biztonságban van, és szeretik, így szép lassan felengedett, és boldog kutyaként életi le élete hátralevő részét.

Forrás: happiest