Újra várandós a 42 éves magyar olimpiai bajnok

A háromszoros olimpiai aranyérmes, 31-szeres világ- és 29-szeres Európa-bajnok sportoló hatalmas örömmel jelentette be, hogy ismét gyermeket vár.

A 42 éves Kovács Katalinnak minden idők legeredményesebb női kajakozója boldogan tudatta, hogy második babáját várja, és a várandósság 21. hetében jár. Korábban is beszélt róla, hogy mindenképp szeretne a most 4 éves Luca Anna mellé második gyermeket vállalni férjével, az ügyvéd Schmidt Ádámmal.

“Azt tartom ideálisnak, ha a két gyerek között nincs túl nagy korkülönbség. A párommal meg is beszéltük, hogy jöhet a kistestvér. Rengeteget köszönhetek a gyermekem édesapjának és a nagyszülőknek, akikre mindig maximálisan számíthatok. Ádám igazi mintaapa, legyen szó akár pelenkázásról, altatásról vagy etetésről”

Kovács Katalin és családja nagy örömmel várják a babát

#masodiktrimeszter#21.het#❤️

Közzétette: Kovács Katalin Official – 2018. szeptember 4., kedd

Kovács Katalin számára nem csak a magánéletben, de a hivatás terén is fontos szerepet töltenek be a gyerekek. Korábbi klubjánál, a Honvédnál ugyanis elsősorban az utánpótlás sikerén dolgozik:

“Kiemelt feladatom, egyben szívügyem az „Iskolám a Honvédban” elnevezésű testnevelési és utánpótlásprogram, amelynek lényege, hogy a XIII. kerületi partneriskolák alsó tagozatos tanulóinak a sporttelepen tartanak egy-egy testnevelésórát a honvédos edzők. Fantasztikus kezdeményezésnek tartom, a gyerekek élvezik a foglalkozásokat, amelyeken négy év alatt megismerkednek a sportággal”

Forrás: blikk