Megoperálták Bochkor Gábort

11 éves kislánya volt az első, aki SMS-t küldött, hogy jól sikerült-e a műtét.

„Egy leendő szemműtét kapcsán voltam szemvizsgálaton, és úgy kitágították a pupillámat, hogy azóta sem csukódik be fény hatására” – az 54 éves Bochkor Gábor ezt még július elején mesélte, ám most a szemműtéten is átesett, erről így számolt be:

“Hál’ istennek a doktornő alaposan felkészített arra, mi következik. Megnyugtatott, hogy semmilyen fájdalmat nem érzek majd, maximum némi kellemetlen nyomást”

Bochkor nagyon elcsodálkozott, mikor belépett a magánklinika műtőjébe:

“Olyan volt, mintha a Men In Black központi laborjába kerültem volna. Tiszta sci-fi, gondoltam, és már indult is a „show”. Soha nem szedtem drogokat, de ez valami hasonló lehet, afféle pszichedelikus utazás. Villódzó, színes fények, pontok és azok változásai, mintha egy műsort néztem volna”

“Aztán egyszer csak nagy, fényes homályt láttam. Áttoltak egy másik gép alá, amelyben újabb piros pontok tűntek fel, majd egy éles zöld csík. Aha, akkor mégiscsak látok! Az egész szemenként kétszer egy percig tartott. Miután helyrerakták a szaruhártyámat, sem lencsét, sem kötést nem kaptam, csak a szigorú kikötést, hogy rendszeresen csepegtessek”

Bochkor Gáborért párja, a 43 éves Várkonyi Andrea és gyermekük, a 11 éves Nóra is nagyon aggódott. A lány volt az első, aki SMS-t írt neki, hogy megtudja, jól sikerült-e a műtét.

Tíz év után is külön kasszán van Várkonyi Andi és Bochkor Gábor. Hogy miért? Kiderül a ma megjelent Story-ból!

Közzétette: Story – 2016. december 14., szerda

Bochkor 40 éves korában vette észre, hogy gond van a látásával, és nem látja már olyan jól a betűket. A lézeres szemműtét lehetőségére Jakupcsek Gabriella hívta fel a figyelmét. Bochkor Gábornak azért is fontos a tökéletes látás, mivel imád repülni, egyes vadászgépek vezetésére is van engedélye.

Főoldali fotó: Facebook

Forrás: blikk