A 70 éves magyar szexszimbólum meglepő vallomása

Repül az idő, a hetvenes évek szexszimbóluma betöltötte 70. életévét.

Sáfár Anikóról van szó, aki 1973-ban végzett a Színház-és Filmművészeti Főiskolán, majd a Thália Színházban kezdett dolgozni, de színpadra lépett a Kecskeméti Katona József Színházban és a Vidámszínpadon is.

Anikó ma is aktív: szeret szinkronizálni, illetve operettekben és vígjátékokban is szerepel, a rendezők szívesen hívják. Jelenleg a Kalocsai Színház és a Pesti Művész Színház utazó társulatához szerződött. Sáfár Anikó olyan filmekben is szerepelt, mint Jancsó Miklós Allegro Barbarója és Szabó István Apa és Redl ezredes című filmje.

Ma ünnepli 70. születésnapját Sáfár Anikó. Sok szeretettel köszöntjük! 🎂👏🌸

Közzétette: Közönség.hu – 2018. szeptember 3., hétfő

Sáfár Anikó 31 éve van együtt férjével, a 88 éves Berecz János politikussal. A színésznő meglepő vallomást is tett a rég elmúlt időkről: bevallotta, hogy férje kapcsolatait felhasználva önmaga helyett más színésztársainak elintéztette a Kossuth-díjat. Azt mondja, soha semmit nem bánt meg, mindent felvállal.

Fotó: Youtube

Sáfár Anikó lehetségesnek tartja, hogy visszatérjen még a képernyőre:

“Egyelőre az újabb forgatási felkérések elmaradnak, de talán, ha annyi idős leszek, mint mondjuk Patkós Irma, aki időskorban kezdett el filmezni, én is visszatérhetek a filmvászonra”

Forrás: blikk