7 híres gyerekszínész és felnőtt arcaik – köztük egy magyar is

Mindannyian sokat változtak felnőtt korukra.

A fiatalkorban jött sikerrel sokan nem tudnak megküzdeni. Számos gyerekszínész küzd alkohol- vagy drogproblémákkal, sokan emiatt hamar lecsúsznak. Te felismered Dennis, a komiszt vagy Kevint?

Macaulay Culkin

Wikipedia

Talán ő az a színész, akinek a legtöbbször keltették halálhírét. Sokszor aggódhattak érte rajongói, mert nagyon súlyos drogproblémákkal küzdött. A hírek szerint ezeken túl van és végre kiegyensúlyozott az élete, boldog párkapcsolatban él. De a Reszkessetek betörőket nem tudja megnézni a lassan negyedik X-hez közeledő színész.

Youtube

Mason Gamble

Ő volt az a szőke kisfiú, aki teljesen kiborította a szomszédban élő Wilson bácsit (Walter Matthau), a Dennis, a komisz című filmben. Később is szerepelt néhány moziban, de ezekkel akkora sikert nem ért el.

Lindsay Lohan

A vöröshajú, szeplős kislányt először az Apád-anyád idejöjjön című családi filmben láthattuk, 1998-ban. A színésznő a napokban ünnepli 32. születésnapját, karrierjében voltak hullámvölgyek, ő is küzdött drog- és alkoholproblémákkal, ittas vezetésért többször is elkapták, amiért közmunkára ítélték. 2011-ben lopáson érték. 2013-ban Charlie Sheen-nel közösen szerepelt a Horrorra akadva 5-ben. Énekléssel is próbálkozott, még lemezt is adott ki, a 2000-es évek elején számos díjat elnyert, az évtized végén már csak Arany Málnára jelölték.

Wikipedia

Drew Barrymore

Hétéves korában szerepelt Steven Spielberg E.T. – A földönkívüli című filmjében, amivel nagyon sikeres lett. De ő sem tudott mit kezdeni a hirtelen jött sikerrel, így nagyon korán az alkohol rabjává vált. Szerencsére Drew ki tudott mászni a gödörből, és a mai napig sikeres színésznőként dolgozik. 2012-ben hozzáment Will Kopelman-hoz, két közös gyermekük született.

Ashley és Mary-Kate Olsen

Babakoruk óta szerepelnek, hiszen még egyévesek sem voltak, amikor bekerültek a Bír-Lak című sorozatba. A kilencvenes évek második felében szinte minden évben elkészítettek egy filmet, ma már saját produkciós irodájuk és divatmárkájuk is van, bár pályájukat számos botrány kísérte.

Matt Winkelmeyer/MG18/Getty Images

Haley Joel Osment

Ő volt a 2000-es évek Macaulay Culkin-ja, igazán ismertté a Hatodik érzék tette, ahol Bruce Willissel játszott. Szerepelt az A.I Mesterséges értelem alkotásban is.

 Gabe Ginsberg/Getty Images

Olvasztó Imre

A felsorolásból nem hagyható ki Magyarország legismertebb gyerekszínésze, aki Bendegúzként vált népszerűvé az Indul a bakterház című filmben, 1980-ban. Ezután visszavonult a színészettől, négy gyermeke született, 2013-ban öngyilkosságot követett el.