A híres orvos receptje a boldog élethez

A boldog élet nyolc összetevője.

Ma már a modern orvostudomány is elismeri, hogy a lelki állapot és a stressz szintje nagyban összefügg az egészséggel. És a boldogságot is meghatározza. Dr. Andrej Kurpatov orosz orvos és pszichoterapeuta, aki tanácsait nem borsos konzultációs díjért cserébe osztogatja, hanem könyveket ír és előadásokat tart, azért, hogy minél több ember számára elérhető legyen a boldog élet.

A boldog élet 8 összetevője Andrej Kurpatovtól

1. A felelősség

Soha ne rakd más vállára azt, ami a te felelősséged az életben. Fogadd el: „Én vagyok a kudarcok és a sikerek megalkotója”. Ez hallatlanul megnöveli az erőd.

2. Az illúziók

A legnagyobb illúzió, hogy más embereket meg tudsz változtatni. Szabadulj meg ettől, mert sok szenvedést okoz. Engedd a többi embert másnak lenni, mint te, és boldogabb leszel.

Fotó: freepik

3. A szerelem

Sok ember azt hiszi, hogy az idők végezetéig van idejük kiválasztani az ideális és rendkívüli élettársukat. Ez nagy tévedés! Ne várd a szerencsés találkozást, hogy aztán egyedül maradj a végén. Ha van a közeledben valaki, aki nem bánt, hanem jót akar és adni akar, adj neki egy esélyt!

4. A gyengeség

Manapság hajlamos mindenki azt mutatni, mennyire erős, és mennyire rendben van az élete. Ne hidd el, hogy másoknál minden rendben van!

5. A munka

Ne a nyugdíjt várd, hanem találj örömöt a napi munkában!

6. A gyerekek

Mi azért vállalunk gyereket, hogy megértsük, átéljük és megtanuljuk, mit jelent az igazi szeretet. Figyelj oda a gyerekekre!

7. A problémák

Ha a saját életed sokszor alulértékeled, akkor miért nem teszed meg ugyanezt a problémáiddal? Ne fújd fel a gondjaid hatalmasabbakká, mint amilyenek!

8. A jóság

Sose pazarold az időd és az energiádat olyanra, aki közömbös feléd, vagy nem szeret. Sok olyan ember van, aki tud téged szeretni, és kedvességét szívesen meg is osztja veled. Csak ne legyél zárkózott és gyanakvó.

Forrás: bidista