Azt hitte, szarvast lát a sínen, bepánikolt, mikor rájött az igazságra

A férfit teljesen lesokkolták a tények.

Az oregoni férfi, Jared Twedell a helyi szelektív hulladékgyűjtő központ felé vezetett a kocsijával, amikor valami nagyon furcsát látott. A vasúti sínen mintha mozgott volna valami. Azt gondolta először, hogy egy szarvasról van szó.

A férfi azt hitte, egy szarvas van a sínen

Fotók forrása: happiest

Lehúzta a kocsi ablakát, és füttyentett egyet, ezzel akarta rábírni a szarvast, hogy menjen le a sínről.

Ám ekkor megértette, miről is van szó valójában.

A szarvas nem is szarvas volt valójában, hanem egy kutya, akit valaki odakötözött a vasúti sínre. A férfi tudta, hogy naponta legalább háromszor járnak arra vonatok, ezért teljes sokkhatás alá került:

“Bepánikoltam. A kutya próbált a kocsi felé indulni, de a kötél visszarántotta”

Jarednek sejtése sem volt, hogy mikor érkezik a következő vonat, de tudta, hogy azonnal tennie kell valamit. Kiugrott a kocsiból és a sínek felé indult.

“A kutya láthatóan rettegett, én pedig aggódtam, hogy közel enged-e majd magához. Odaszóltam neki, hogy “Hé, haver!”, erre ő csóválni kezdte a farkát. Ebből tudtam, hogy minden rendben lesz”

Ahogy odaért, Jared látta, hogy a kutyát olyan alaposan kötözte valaki a sínekre, mintha csak egy hajót kötött volna ki a kikötőben. Teljesen biztosra ment…Jared ettől rosszul lett, és ekkor már tudta, hogy haza fogja vinni magával a kutyát. Óvatosan kiszabadította a kutyát, akit megmentett a halál torkából, majd beültette a kocsijába, és elindultak együtt hazafelé.

Forrás: happiest