100 millióval verte át a házaspár a jóhiszemű hajléktalant

A jó tett helyébe jót várj ezúttal mese maradt.

Igen csúf vége lett annak a történetnek, amin emberek százezrei hatódtak meg. A hajléktalan Johnny Bobbit az utolsó 20 dollárjából benzint vásárolt egy bajba jutott nőnek. Kate McClure éjszaka rekedt az út szélén, mivel kocsijából kifogyott a benzin.

A hajléktalan férfi ekkor megmutatta, mi is az a szeretet és együttérzés. Noha régóta nélkülözésben élt, és összes vagyona mindössze 5000 forintnyi pénz volt, ezt feláldozva a legközelebbi benzinkútról hozott benzint a nőnek.

Fotó: Facebook

Kate nagyon hálás volt, és közzétette a világhálón a történetet – hamarosan a tévétársaságok is felkapták a megható történetet. Kate és barátja, Mark D’Amico elkezdtek pénzt gyűjt az aranyszívű Bobbitnak, hogy megváltoztathassa az életét. A GoFundMe weboldalon hamarosan 400 ezer dollárt (több mint 108 millió forintot) gyűjtöttek össze a hajléktalan férfinek.

Ám a happy end helyett borzalom, ami történt ezután: a hajléktalan férfi élete mégsem változott, újra a híd alatt él, és nincs semmi pénze. A gigászi vagyont összegyűjtő pár viszont új BMW-t vett, Las Vegas kaszinóiban és Los Angelesben mulattak. Kate szerint erre a saját vagyonukat használták, ám senki nem hiszi ezt el nekik.

A pár épp egy 250 ezer forintos helikopter túrán vesz részt a Grand Canyon felett

Kate szerint 200 ezer dollárt (több mint 50 millió forintnyi pénzt) költöttek a hajléktalan férfire az összegyűjtött pénzből. Azt mondják, vettek neki egy lakókocsit, amit a nő szüleinek telkére parkoltak. Egy autót, amit a férfi nem akart használni ezért náluk maradt, egy laptopot és két mobiltelefont.Azt mondják, a hajléktalan alkalmatlan ekkora summa kezelésére, ezért ők kezelik helyette. A lakókocsit azért vették vissza Johnnytól, mert szerintük a férfi lopott a nő szüleitől.

Limuzinnak mentek bulizni Los Angelesbe

Fotók: Facebook

A hajléktalan férfi szerint a házaspárt eleinte a  jó szándék vezette, de kapzsivá váltak az összegyűlt tengernyi pénztől.

Forrás: bors