Majka a körülötte folyó balhé ellenére is felejthetetlenné tette egy kisfiú napját

’Nemcsak egy koncertélménnyel tértek haza, hanem sokkal többel.’

Egy nyolcéves Majka-rajongó kisfiú nagynénje tette közzé augusztus 23-án a posztot a Facebookon, melyben arról számol be, hogy mekkora meglepetést okozott az énekes unokaöccsének:

„A tegnapi Majka koncert után szeretnék valamit elmesélni. Nem a koncertről. Hanem az emberségről”

A 8 éves unokaöcsémmel voltam, aki kicsi fiú kora óta nagy rajongója Majkának és az együttesnek. Minden számukat kívülről fújja.

A koncert után futott az oldalsó kijárathoz a többi lelkes rajongóval, hátha sikerül Majkát csak egy pillanatra látni még, esetleg autogramot kapni tőle.

Én bevallom, szkpetikusan szaladtam utána és vártunk együtt a nagy melegben. Kisebb várakozás után kijött a helyi szervezők közül Zoli és kedvesen elmondta, hogy Majka elnézést kér, de ne várjanak rá, ma nem fog kijönni a rajongókhoz. Mindenki megértéssel fogadta, elszállingózott a tömeg nagy része.

Az első sorban álló fiatal lány ekkor megkérdezte Zolit, megtenné-e hogy egy pólót bevisz Majkához és megkéri, hogy írja alá. Erre én is kaptam az alkalmon, de teljesen felkészületlen voltam, semmi nem volt nálam, amit aláírathattam volna. Az unokaöcsémet kértem vegye le a pólóját, aki ártatlan gyermekiséggel közölte, hogy azt nem. Így mást nem tudtam kitalálni, a pénztárcámból elővettem egy 1000 Ft-os bankjegyet és beküldtem Majkának – reménykedve hogy aláírja.

Kisvártatva visszaérkezett Zoli – akinek kedvességét, empátiáját szeretném szintén kiemelni -, a hőn áhított aláírásokkal.

Azonban nem csak az érkezett vissza, amit beküldtünk és nem is az… Majka kicserélte a bankjegyet és aláírva visszaküldte az unokaöcsémnek pár szavas személyes, kedves üzenettel egy kissrácnak! Zárkózott kisfiú mivolta ellenére Dorián sugárzott az örömtől, mosolygott, Zoli mondta hogy ha szeretne mondani pár szót szívesen készít róla egy videót és megmutatja Majkának. Az üzenet az volt egy nagyon boldog kisfiútól, hogy: Szeretlek Majka! 🙂

Az én üzenetem pedig: Köszönöm Majka !

Köszönöm, hogy feledhetetlenné tetted egy kisfiú estéjét! És nem csak az övét, mert az ott maradt rajongók mindannyian meghatottan élték át ezt a pillanatot, annak ellenére, hogy nem nekik érkezett az üzenet. Nem csak egy koncertélménnyel tértek haza, hanem sokkal többel ! Az emberi oldaladról kaptak egy nagyszerű képet!”

A tegnapi Majka koncert után szeretnék valamit elmesélni. Nem a koncertről. Hanem az emberségről ❣️A 8 éves…

Közzétette: Alexa Kovács – 2018. augusztus 23., csütörtök

Kövess minket a Facebookon is:
Címkék: