Liptai Claudia: Az életem végéig a társam lesz Ádám

Bár tízen mentek nászútra, jutott némi idő a romantikázásra is.

Az esküvő után mintegy egy hónappal indult nászútra Liptai Claudia és Pataki Ádám. Az amerikai álomút, ahova tízen – családtagokkal és barátokkal együtt – mentek, hivatalosan nem volt nászút, ám Claudiáék mégis úgy tekintenek rá. Los Angelesben, San Franciscóban és San Diegóban is voltak. Claudia így áradozott az utazásról, és arról, hogy az esküvő után másfél hónappal még mindig nagyon boldog:

“Egy normális nászútra csak az tud menni, akinek nincs gyereke vagy ha van is, akkor már nagyobb. De szerintem a mézesheteknek nem az a lényege, hogy csak kettesben töltsük őket. Természetesen próbáltunk időt szakítani egymásra is, akadtak lopott pillanatok, amelyek csak a miénk voltak. A San Diegó-i öbölnél például kettesben néztük a naplementét. Kívülről talán giccsesnek tűnhet az a kép, de számomra gyönyörű volt. Ott volt mellettem a férfi, akire mindig is vágytam, és aki az életem végéig a társam lesz. Elmondhatom, hogy másfél hónappal az esküvőnk után ugyanolyan boldog vagyok, mint amikor kimondhattam neki az igent. Ez a nászút így volt tökéletes!”

Az utazás során azért adódtak gondok is. Panka például kórházba került:

“Sajnos rögtön az elején, Los Angelesben Panka elrontotta a gyomrát. Vagy elkapott valamilyen vírust vagy romlott ételt ehetett, mindenesetre nagyon rosszul volt. A gyomorpana­szaival még a kórházat is megjárta, ahová Ádám kísérte be, amíg én Marcira vigyáztam. Szerencsére nem volt komoly probléma.”

Forrás: bors