Ismét válik Pachmann Péter

Kislányukat, a 3 éves Annát a helyzet ellenére is igyekeznek a világ legboldogabb emberévé tenni.

A 47 éves Pachmann Péter szomorúan mesélt arról, hogy a jövőben külön utakon folytatják feleségével az életüket. Kislányukat azonban továbbra is közösen nevelik. A műsorvezető ezeket mondta el a válással kapcsolatban:

“Nagyon nehéz erről beszélnem, és a feleségem kifejezett kérésére többször nem is fogok. Igen, elválunk. Mindenki azt szokta mondani, hogy szeretetben és barátságban válik, nálunk ez valóban így van. Nem is lehetne máshogy, hiszen Anna kislányunk érdekében mindig is szövetségesek maradunk, mint szülők. A szövetséget pedig legjobb, ha barátként köti meg az ember. Természetesen a kislányunkat közösen neveljük, és törekszünk arra, hogy a jelenlegi helyzetből semmit vagy legalábbis a lehető legkevesebbet érezze meg”

Pachmann Péter hiába próbálta megmenteni a házasságát

A műsorvezető elmondta: a jövőről alkotott elképzeléseik teljesen mások voltak, így hiába próbálta megmenteni a kapcsolatot.

“Mi magunk hónapokkal ezelőtt kezdtük érezni, hogy nem ugyanazokat az utakat képzeljünk el a jövőben, mint a másikunk, és – bár dolgoztunk rajta, hogy ezen változtassunk – rájöttünk arra, hogy ha ez valóban így van, a legjobb válasz erre az elengedés. Fontos hangsúlyozni, hogy egyikünk életében sincsen egy „másik valaki”, tehát maga a döntés teljesen racionális alapon született meg. S nem csak a döntés, hanem a lányunk jövőjével kapcsolatos egyetértés is, akit igyekszünk a helyzet ellenére is a világ legboldogabb emberévé tenni. Ennél többet nem akarok mondani”

 Pachmann Péter szeretné, ha Annával a jövőben ugyanolyan jó kapcsolata lenne, mint előző házasságából született kisfiával, a 13 éves Balázzsal.

Forrás: blikk