Felesége és kutyája között kellett döntenie, csak egyiküket menthette ki a tűzből

Drámai döntéshelyzetbe került a férfi.

Malcolm Catteral és felesége első emeleti otthona kigyulladt. Alacsony hőfokon főztek, és ott hagyták felügyelet nélkül a tűzhelyet. A helyiségben lévő huzattól a leégett étel lángra kapott, a tűz pedig szélsebesen szétterjedt a lakásban.

Malcolm, aki a brit királyi hadseregnél szolgált egykor, már csak azt vette észre, hogy minden lángokba áll. Így magához ölelte feleségét, Karent, és kutyájukat, Plutot, és az ablakhoz rohant velük. Ki akart ugrani velük együtt a hátsó kertbe.

Illusztráció: thinkstock

Ám a kutya bepánikolt, így a férfi durva döntéshelyzetbe kényszerült. Pluto kiszabadította magát a gazda szorításából, és egyenesen a lángok közé rohant. Mivel már minden lángokba állt, minimális idő volt csak a menekülésre. Így Malcolmnak döntenie kellett: vagy a feleségét menti ki, vagy a kutya után szalad, és őt igyekszik kihozni a házból.

A férfi a feleségét választotta, kiugrottak vele az ablakon. Igyekezett úgy ugrani, hogy az ő teste csapódjon először a földbe, hogy feleségét elkaphassa aztán, ám a nőnek mégis mind a két bokája eltört. Malcolm szeretett volna visszamenni a kutyusért, ám a lakás csupa füst volt ekkorra, és nem lehetett megmenteni a szerencsétlenül járt állatot.

Forrás: zoom