Dőlnek a megrendelések a világ legszuperebb vízipisztolyára

Vízgolyókat lő ki, 7,5 méterig elhord, teljesen új élmény lesz a kánikulában lődözni vele, mint egy hagyományos vízipisztollyal.

A Spyra One csak első ránézésre olyan, mint hagyományos vízipisztoly, képességeit tekintve azonban messze túlszárnyalja azokat. A különleges vízipisztoly német fejlesztőcsapata azt hiányolta, hogy az elmúlt évtizedekben mit sem változott a vízipisztolyok működési elve. Pedig lehet ezt sokkal jobban is csinálni. És meg is csinálták, szóval most a Kickstarteren fogadják az előrendeléseket a világ legmenőbb vízipisztolyára.

Fotó: youtube

De mit is tud a Spyra One?

Több mint 7,5 méterre el lehet lőni vele, és vízgolyókat lő ki egy kompresszornak hála, ami nyomás alatt tartja a fegyver víztartályát. Ha a tartály kiürül, mindössze 14 másodperc alatt fel lehet tölteni, ha a csövét vízbe lógatjuk. A tervezők szerint 25vízgolyó kilövésére képes a szerkezet egy feltöltéssel. Egy digitális számlálón láthatjuk, hány lövésünk van még.

A csoda-vízipisztoly egy beépített akkumulátorról működik, amit USB-C-n keresztül lehet feltölteni. A teljes lemerülés előtt azonban 45-ször tudjuk megtölteni és kilőni a tartály tartalmát.

Mennyibe kerül a Spyra One?

115 euró az ára, és hazánkba 15 euróért szállítják ki, így összesen mintegy 42 ezer forintra rúg a költsége. Pár nap alatt több ezer rendelést leadtak az emberek a világszenzációnak ígérkező vízipisztolyra.

Forrás: hvg