A beteg azt hitte, röntgenre viszik, zokogott, mikor rájött a valóságra

Arcát a kezébe temette, és teljesen elárasztották az érzelmek.

Kórházban lenni kiszolgáltatott érzés. Fájdalmaid vannak, gyenge vagy, és sokszor nem tudod pontosan, mikor mi fog történni veled. Így volt ezzel az a férfi is, akit súlyos, komplikációkkal tarkított hasnyálmirigy-gyulladás miatt kezeltek az egyik ohioi kórházban. Egyszer csak azt mondták neki, hogy röntgenre kell mennie. Beültették egy kerekesszékbe, és liften utaztatták, és tolták végig a kórházi folyosón, ő pedig kiszolgáltatottan tűrte az eseményeket, bízva abban, hogy meggyógyul.

Ami történt, arra viszont egyáltalán nem számított. A röntgen helyett a kórház kápolnájába tolták be. És ott olyat látott, amitől fejét a kezeibe temette, és zokogni kezdett.

Fotók: Facebook

Ugyanis a lánya állt ott, talpig fehérben, és még néhány másik szerette.

A férfi betegsége ugyanis váratlanul jött, és a lánya esküvője már meg volt szervezve, mikor ő kórházba került. A lány mélységesen csalódott volt, hogy nem tudja édesapja az oltár elé kísérni. Aztán úgy volt vele, hogy ha nem tud az apja elmenni az esküvőre, akkor az esküvőt kell elvinni édesapjához, a kórházba.

És így is tett. Megbeszélte a kórház személyzetével és a közeli családtagokkal, és mindent leszervezett. Még egy szívszorító apa-lánya esküvői táncra is sor került:

Így az édesapjának egy csodálatos meglepetést okozott, amire mindig is emlékezni fog. Nézd meg videón is:

Bride brings wedding to father at Wexner Medical Center

When Janea's father became ill days before her wedding, she wanted to make sure he didn't miss a thing. So with some quick planning, she and her wedding team decided to surprise her dad at the Wexner Medical Center. | STORY: http://bit.ly/2MjBVFy

Közzétette: 10TV – WBNS – 2018. augusztus 15., szerda

Forrás: lovewhatmatters