Szívtépő fotó: az anya átöleli a kórházi ágyon haldokló fiát, más szülőket figyelmeztet a képpel

Azt szeretné, ha más anyáknak ezt nem kellene átélnie, ezért osztotta meg a nagyvilággal a drámai felvételt.

A kanadai édesanya, Sherri Kent arra kívánja felhívni a világ figyelmét, hogy ahhoz, hogy valaki túladagolásban elveszítse az életét, nem kell, hogy drogfüggő legyen. Elég egyetlen egyszer hibázni, az is végzetes lehet, ahogy az fiával, a 22 éves Michael-el is történt. Éppen ezért fontos, hogy nagyon figyeljünk oda gyermekeinkre, és beszéljünk velük a veszélyről.

Michael vényköteles fájdalomcsillapító túladagolásában vesztette életét. A fentanil nevű hatóanyagot tartalmazó gyógyszerből vett be halálos adagot. Ez a szer 50-100-szor erősebb a morfiumnál.

Sherri megosztotta Facebook-on azt a szívbe maró pillanatot, ahogy haldokló fiát öleli a kórházban. Ezt írta a kép mellé:

“Azt szeretném, ha mindenki tudná, hogy Michael fiam túladagolta a fentanilt. A fiam nem volt drogfüggő. Egyetlen hibát vétett, ami az életébe került.”

Fotó: boreddaddy/facebook

Michael és lánytestvére épp ügyeket intéztek, amikor egy idegen drogokat ajánlgatott nekik. Michael nővére elutasította a dílert, ám másnap Michael újra találkozott a férfivel, és tőle vette a vényköteles gyógyszert. Majd egy üzlet mosdójában beszedte a tablettákat. Rosszul lett, mire a mentő odaért, súlyos szívelégtelenség alakult ki nála.Kórházba vitték, ahol később meghalt.

A fentanil egyre népszerűbb droggá vált az Egyesült Államokban és Kanadában, ez utóbbi országban napi 5-7 ember veszti életét miatta, ám már Európába is eljutott a veszélyes drog.

Forrás: boreddaddy