Eláll a szavad a töklámpától, ami mesevilággá varázsolja a legegyszerűbb szobát is

Csodálatos világítóeszközöket készít egy szobrász.

Vainius Kubilius, aki valójában szobrász, új területre tévedt: lámpákat tervez. Nymphs, azaz Nimfák nevű, új kollekciója egyszerű keleties lámpacsaládnak tűnik, azonban használat közben rendkívüli hangulatot és látványt teremtenek bármilyen térben. Nem véletlen a szobrász múlt: Kubilius lámpái túlmutatnak a funkción. Plasztikussá teszik a teret, meseszerűvé varázsolnak bármilyen falat.

Same place, Different feeling. Would love to see the difference in your home. It's all here: www.nymphsworkshop.com

Közzétette: Nymphs – 2015. június 6., szombat

Surprise your special someone with romantic lights on Valentine's Day

Közzétette: Nymphs – 2015. január 13., kedd

A lámpák korábban természetes anyagból, kókuszhéjból készültek, de újabban már szárított dísztököt használnak. Ennek megvolt az oka: havonta nagyjából száz lámpát gyártanak, és őrület volt kiválogatni száz tökéletes, hibátlan kókuszdiót, ami megfelelt az elvárásoknak. A legtöbb kókuszdió ugyanis szabálytalan. A tökkel bátrabban lehet dolgozni, könnyebben véshető és fúrható.

Preparation: Before and After

Közzétette: Nymphs – 2014. március 31., hétfő

Only 32 hours left!Our Kickstarter campaign is coming to an end and we can't wait to start crafting lamps for all of…

Közzétette: Nymphs – 2018. június 7., csütörtök

People ask me which one of Nymphs light patterns is my own Personal Favorite. Well it's Lamp No.1 also called "Lotus". I…

Közzétette: Nymphs – 2016. január 11., hétfő

Once you have a Nymphs Lamp it becomes the center of your evening room. We took up a challenge to beat TV screen and a fireplace:)See for yourself and let me know if you agree: www.nymphsworkshop.com/showroom

Közzétette: Nymphs – 2016. január 7., csütörtök

Közzétette: Nymphs – 2015. augusztus 25., kedd

Három éve indult be a lámpakészítés, de Kubilius azóta is alig győzi teljesíteni a megrendeléseket, kibővítette csapatát is. Kétezer lámpát készítettek és juttattak el a világ számos pontjára. A művész munkatársai készítettek egy térképet, amin látszik, hogy a világ hány helyére szállítottak már. A lámpák boltban nem kaphatók, a mester azokat egyedi mintákkal készíti el, és csak közvetlenül tőlük lehet megrendelni.

Nymphs Lamps at Interior Shop in Norway

Közzétette: Nymphs – 2015. április 21., kedd

At the end of the day it's all about people

Közzétette: Nymphs – 2015. március 31., kedd

A Nymph-lámpák nem egyszerűen lakásdekorációs tárgyak. A világítástervezés kifinomult szintjét képviselik. Mint egy fényshow: különleges módon világítják be a teret, más-más hangulatot kölcsönözve a hálószobának vagy a nappalinak.

Kubilius eredetileg közösségi finanszírozási kampányt indított, hogy elindíthassa a projektet. Végül a tervezetthez képest háromszoros összeg gyűlt össze a Kickstarteren.

Közzétette: Nymphs – 2014. december 4., csütörtök

This is one of my favorite!

Közzétette: Nymphs – 2014. október 30., csütörtök