Kirándulnál a Normafán, de nem bírják a lábaid? Bérelj Segwayt!

Kell egy kicsit gyakorolni, de ha ráéreztél, le se akarsz majd szállni róla.

Igaz, a Segwayt, – más, a turisták körében kedvelt közlekedési eszközökkel együtt, mint amilyen a riksa is – kitiltották Budapest belvárosából, a Normafánál még hódolhat hobbijának az, aki egy kis adrenalinra vágyik.
A Segway egyfajta közlekedési eszközt jelent, ami az angol Segment Way kifejezésből ered. A Normafai túrákat olyan gépekkel lehet végigcsinálni, amik hangtalanul suhannak az erdőben, így nem zavarják az állatokat, és az extrém terepviszonyok sem jelentenek számukra különösebb akadályt.

Foglald le hétvégi programjaidat már most! :)#segway #túra #terepsegway #hétvége #hsb

Közzétette: HSB.hu – High-tech élménytúrák az év minden napján – 2018. május 24., csütörtök

A Normafán a Síháznál találjuk a High-Tech Sportok Bázisát, ahonnan a terep Segway-túrák indulnak. A túrák előtt egy rövid, fél órás oktatás és gyakorlás keretén belül könnyen és gyorsan elsajátíthatjuk a járgányok irányítását. Természetesen védőfelszerelést is adnak hozzá, sőt frissítőt is biztosítanak. A túrát képzett vezető irányítja, ám a túrákra előzetes bejelentkezés mindig szükséges.

Keresztül az erdőn, óriási élmény! :)#terepsegway #segway #túra #hsb

Közzétette: HSB.hu – High-tech élménytúrák az év minden napján – 2018. május 27., vasárnap

Többféle túraajánlat közül választhatunk, a kezdők egyórás ösvénytúrájától, a középhaladók két és fél-, háromórás tündértúráján át egészen a haladók háromórás hárshegyi extrém túrájáig.
Felfedezhetjük az erdőt akár csoportban, vagy az egész családdal is. Hiszen a segwayezés alsó korhatára nyolc év. Ez azonban nem zárja ki a legkisebbeket, hiszen őket gyermekutánfutóban, avagy segwayszekérkében lehet magunkkal vinni a túrára.