A férfi lábai kiállnak az idegen kocsi ablakából, megható okból kockáztatta életét

Mellbevágó felvétel arról, mire képes az ember.

Különös fotó vált népszerűvé a világhálón. Azt látjuk rajta, ahogy egy autó ablakából kiállnak egy férfi lábai. Mindez ráadásul nem egy parkolóban vagy egy ház előtt, hanem egy autóúton történik. Szerencsére pontosan lehet tudni, hogy milyen emberi történet áll a felvétel mögött.

Fotó: Happiest

A férfi, akit a fotón látunk, valójában egy hős. Aki az életét tette kockára azért, hogy máson segítsen.

Ritkán történik meg, hogy valaki rosszul lesz az autóban, ami elég ijesztő – akkor is, ha te vagy az, akivel a baj történik, és akkor is, ha meglátod, hogy valaki elveszíti az irányítást a kocsija felett. Sokan ilyenkor igyekeznek mihamarabb eltávolodni a veszélyes járműtől, ám vannak, akik az életüket teszik kockára.

Így tett Randy Tompkins is, amikor Illinois államban vezetett, és a közelében haladó egyik autó sofőrje váratlanul agyvérzést kapott. Randy először azt vette észre, hogy egy autó igen veszélyesen manőverezik az úton, és a többi autó igyekszik kikerülgetni. Randy tudta hogy a sofőrrel valami nagy baj lehet, ha ennyire nem tudja uralni a kocsit.

Nem sokat gondolkodott. Megállt a kocsijával, majd kockára tette az életét egy idegenért:

“Kiugrottam a kocsimból. Aggódtam, de megtettem volna bárkiért ugyanezt. Ez történt, és én jó időben voltam a jó helyen.”

Randy odarohant a mozgó autóhoz, és beugrott az ablakon keresztül. Megállította az autót, amit ha nem tesz meg, akkor könnyen nagyobb tragédia történhetett volna.

Sok hétköznapi hőssel ellentétben Randy története nem veszett a felejtés homályába, ugyanis a helyi rendőrség, akik a helyszínre érkeztek, levideózták az egész jelenetet, és ők is kihangsúlyozták a férfi hősiességét, aki egy számára teljesen ismeretlen, bajba jutott ember segítségére sietett.

Forrás: happiest