Négy “tehénkét” szült a golden retriever keverék kismama – fotók

A büszke kismama és befogadó családja is meglepődtek, mikor meglátták a nagyon-nagyon más külsejű kölyköket.

Amikor Rosie, a golden retriever keverék kóbor kutya bekerült az észak-karolinai, kifejezetten a goldiek mentésére szakosodott állatvédő szervezethez, mindenórás kismama volt. A szervezetnek hála találtak neki egy ideiglenes befogadó családot, ahol szeretetben és a megfelelő gondoskodás mellett hozhatta világra gyermekeit.

Fotók: happiest

Katie és John Black, a kutyus befogadói már 20 kutyusról gondoskodtak korábban ideiglenes befogadóként, és nagyon nagy izgalommal és szeretettel várták, hogy Rosie kölykei megszülessenek. Azonban arra, ami történt, nem számítottak. Rosie 4 olyan kiskutyának adott életet, akik teljesen máshogy néztek ki, mint ő.

“Nem pont erre számítottunk. A nálunk lévő golden retriever kutyus életet adott tegnap a gyermekeinek. Tehénkéknek”

És valóban. Rosie kölykei első blikkre az aranyszőrű kutyamamához bújva teljesen úgy néztek ki, kisborjúk lennének. És kezdetben úgy festett, mintha ezen Rosie maga is meglepődött volna.

Aztán megbarátkozott az anyasággal és meglepő külsejű kölykeivel.

A befogadó család feltöltötte a furcsa családról készített képeket, a világháló népe pedig hamar a szívébe zárta őket. A picik szépen cseperednek, ám az, hogy ki az apa, örök rejtély marad.

Forrás: happiest