Föld alatt fuldokló kislányt talált a strandon a 11 éves fiú

Nem volt egy felnőtt sem a közelben, a kisfiú akcióba lépett.

Kellemes, pancsolással és játékkal teli napot tervezett a 11 éves Connor Fitz-Gerald és családja, ám hirtelen minden rémálommá vált.

Aznap a strandon volt az 5 éves Alyssa Bostic is, aki a barátaival a homokdűnéknél játszott. Kisebb barlangokat ástak a homokba. Alyssa felfedezte, hogy az egyik lyukba pontosan bele tud bújni. És ekkor történt a tragédia. A homokba ásott barlang beszakadt, és a kislányt teljesen belepte a homok.

A kisfiú pedig épp ott volt, ahol mindez megtörtént. Meglátta a kislány táskáját a homokban, és gyorsan felismerte, hogy valami itt nincs rendben.

Fotók: youtube

Vadul elkezdett ásni a homokban. Közben Alyssa már alig kapott levegőt, vészesen fogyott az oxigén a föld alatt. Míg sokan nem sokkal távolabb felhőtlenül pancsoltak a vízben, addig az 5 éves kislány az életéért küzdött.

Azonban a fiú hiába nézett körbe, a közvetlen közelükben nem volt egyetlen felnőtt sem. Ekkor megpróbálta kitalálni, merre lehet a kislány feje, és ott ásott minden erejét beleadva. Nagy nehezen sikerült kiszabadítania a lány testét, ám a kicsi nem lélegzett rendesen. A fiú tudta, hogy nincs idő elmenni segítséget hívni.

A lány nem volt eszméleténél, a szemei, a szája és az orra is tele volt homokkal. A kisfiú sosem tanult újraélesztést, viszont televíziós műsorokban látta, hogy hogyan csinálják, és megpróbálta.

Szerencsére sikerült, a kislány elkezdett lélegezni!

Közben a kislány szülei is megérkeztek, és azonnal kihívták a mentőt, aki megállapították: ha a fiú nem segít, a kislány valószínűleg már nem lenne életben.

Forrás: happiest