A 3 éves kislány a mosógépben forgott, dőlt rá a víz

Látszott rajta, hogy ordít, de kintről nem lehetett hallani.

Lindsay Mclver-ék mosógépe egyik nap tönkrement, ezért vettek egy újat. Modern, elöltöltős típusra esett a választásuk. A család 4 éves kisfia és 3 éves kislánya nagyon kíváncsi volt az új eszközre, ezért szépen elmagyarázták nekik, hogy ne nyúljanak hozzá. Az anyuka úgy gondolta, hogy megértették, amit kér tőlük.

Ám másnap reggel arra ébredtek, hogy 4 éves kisfiúk hangosan zokog és összefüggéstelenül beszél. Nem nagyon értették, mit akar. Ám, amikor ki tudtak néhány szót hámozni mondandójából, még jobban megrémültek, a fiúcska ugyanis ezt mondta:

“Kloe. A mosógép. Benne van”

A szülők erre viharos sebességgel leszaladtak a mosószobába, és életük végéig emlékezni fognak arra a szörnyű képre, amit láttak.

Fotók: Facebook

A kislány be volt zárva a mosógépbe, forgott vele a dob, és ömlött rá a víz. Látszott, hogy ordít, viszont a zárt ajtó miatt ez nem hallatszott.

Azonnal leállították a programot, és kinyitották a mosógép ajtaját. Nem sokon múlt a tragédia.

“A fején lévő kisebb zúzódásoktól és a vizes ruhán kívül más baja nem esett Kloenak. Miután végigzongoráztuk magunkban, hogy mi történhetett volna velünk aznap, tudjuk, hogy nagyon szerencsések vagyunk, hogy életben van a lányunk”

A család azért osztotta meg a történetet a neten, hogy mindenki, aki elöltöltős mosógépet vesz, legyen tisztában a veszélyeivel, és szerezzen be hozzá gyerekzárat, ahogy a hátborzongató eset után ők is tették.

Forrás: boreddaddy