A 84 éves hölgy bajba jutott az otthonában, a 6 éves fiú akcióba lépett

A kisfiú kinézett nagymamája házának ablakán, és meglátta a szomszéd nénit a madáretetője mellett.

Nagyon fontos, hogy ha valami baj történik, akkor legyen valaki a közelben. De ez még mind nem elég, az is kell, hogy fel is ismerje a bajt, és merje megtenni a szükséges lépéseket. Erre sokszor még a felnőttek sem képesek. Éppen ezért kész csoda, hogy egy mindössze 6 éves fiú azonnal tudta, mit kell tenni, mikor meglátta, hogy a 84 éves hölgy bajba jutott.

Dorian, a kis hős, aki rögtön tudta mit tegyen, mikor az idős szomszéd néni bajba jutott

A fiú, Dorian épp nagymamája otthonában volt New Hampshire-ben, mikor kinézett az ablakon, és meglátta a madáretető mellett a 84 éves szomszéd nénit.

Oda akart köszönni neki, amikor is érezte, hogy valami nagy baj van. Nagyon furcsa volt a néni mozgása, és furán intett a kisfiúnak. Míg ilyen esetekben sajnos a felnőttek egy része is félrenézne, a kisfiú rögtön tudta, hogy valami baj van, és akcióba lépett:

“Tudtam, hogy eltörhette valamijét, ezért felhívtam apukámat és a nagybátyámat, és mondtam nekik, hogy nézzék meg Dorothyt”

És valóban, az idős hölgy tényleg bajba jutott a saját udvarán.

Amikor egyszer előrehajolt, hallott egy roppanást, és óriási fájdalmat érzett. Eltört a háta, és azonnali orvosi segítségre volt szüksége. A kisfiú által értesített felnőttek hívták a segélyhívó számot, így az idős hölgy megkaphatta az orvosi ellátást, amire nagy szüksége volt.

A kisfiú édesapja nagyon büszke csemetéjére, és elmondta:

“A kisgyermekek sokkal több mindenre képesek, mint amit gondolnánk. Én vagyok a világ legbüszkébb édesapja”

A kisfiú pedig gyakran meglátogatja az idős hölgyet, aki biztonságban érzi magát, hiszen jól tudja: amíg Dorian a közelben van, mindig lesz segítség a bajban.

Forrás: boreddaddy