A simogatás is fájt a kopaszra rühesedett kutyának: nézd meg, mit tett vele a szeretet

Vérző sebek fedték az egész testét, fájdalmakkal, magányosan kóborolt az utcán.

A kóbor kutyák élete sosem egyszerű, ám vannak, akik köztük is szerencsétlenebbek, mint a többiek. Ki tudja mióta csavargott már India utcáin az a kutyus, akihez azért hívta ki végül valaki az állatvédőket, mert annyira vakarózott, hogy véres sebek borították a testét.

Fotók forrása: Facebook

Az állatvédők is ledöbbentek azon, amit láttak. A kutyának szinte semmi szőre sem maradt, és annyira fájt mindenhol a bőre, hogy nem is lehetett emiatt megsimogatni. Ezért egy hálóval tudták csak befogni, ami kisebb trauma lehetett az állatnak.

Rögtön állatorvoshoz vitték, aki megdöbbenve látta, milyen szörnyű állapotban van a kutya.

Egész testfelülete be volt gyulladva, súlyos rühatka fertőzése volt. Injekciókat kapott, és elkezdték gyógyszerekkel fürdetni. Nagyon bátortalan volt, de hősiesen és türelmesen tűrte a fájdalmas kezeléseket.

A kezelés és a gondoskodó szeretet meghozta az eredményét! 8 héttel később mintha nem is ugyanaz a kutya lett volna:elkezdett kinőni a szőre, és boldogan bújt simogatásért az emberekhez, pacsikat és puszikat osztogatott mindenkinek.

Mindez videón:

Transformation of dog covered in sores from mange

It's going to be hard to believe that the beautiful boy you see at the end of this video could possibly be the same one, ravaged with bleeding sores and scabs covering his entire body, that you meet in the first 2 minutes. We found Troy suffering from very advanced mange–his entire body was covered in infection and thick crusts. Movement itself was painful for him, and he was so itchy that despite the pain he kept scratching. Not understanding the source of his pain, yet feeling it follow him wherever he went, Troy had become timid and inward. But that wasn't the "real" Troy. His true colors, inside and out, were just waiting for their chance to glow. Meet Troy now!Donate today to help animals heal: https://www.animalaidunlimited.org/how-to-help/donate

Közzétette: Animal Aid Unlimited – 2018. július 18., szerda

Úgy szétroncsolták a kutya lelkét, hogy rá se bírt nézni az emberekre.

Forrás: Facebook