Nyaralni indulsz? 5 trükk a hotelszobád kényelmesebbé tételéhez

Oldd meg egyszerűen!

Ahogy közeledik a nyár, alig várjuk, hogy végre szabadságon lehessünk, elutazhassunk, kizökkenjünk végre a megszokott mókuskerékből.

Sokan választjuk ilyenkor a hoteleket, ahol kicsit luxuskörülmények között érezhetjük magunkat. És bár úgy tűnik, mindennel kiszolgálnak bennünket, vannak dolgok, amelyeknek a hiánya csak akkor tűnik fel, ha nincs. De pótolhatjuk őket egyszerű trükkökkel. Lássuk, mit tehetünk a hotelszobákban.

1. mosás dugó nélkül

Van, hogy egy-két ruhát ki kell mosnunk a hotelben tartózkodásunk ide alatt, viszont sokszor hiányzik a dugó a mosdókagylóból. Megoldhatjuk a problémát egy lefolyóra tett nejlonzacskóval és a beletett aprópénzekkel. Nem a legtartósabb megoldás, de egy gyors átöblítés erejéig benntartja a vizet a kagylóban.

2. koszos távirányító

Azt mondják, a szállodai távirányító akár koszosabb lehet, mint a WC. Aki nem szeretne a baktériumokkal közvetlenül találkozni, egyszerűen tegye a távirányítót egy átlátszó nejlontasakba és azon keresztül kezelje vele a tévét.

3. gyerekbiztos konnektorok

Festéskor használatos maszkolószalaggal vagy ragasztószalaggal leragasztva gyorsan gyerekbiztossá tehetjük a szobában található konnektorokat.

4. zuhanysapkát a cipőre

Húzd a cipőd talpára a fürdőszobában található zuhanysapkát, így nem fogja beszennyezni a bőröndödet, ruháidat!

5. nyomd fel a hangerőt

A mobilod hangerejét felerősítheted külön hangszóró nélkül is, csak tedd egy üres pohárba! Persze érdemes figyelembe venni, hogy szállodába pihenni mennek az emberek, így óvatosan kezeljük a hangerőgombot!

Forrás: TipHero