“Nem tudom, hogy folytassam nélküle” megszólalt Orbán Józsi gyászoló szerelme

Andrea hosszú ideig volt a zenész kedvese, a kórházban is rendszeresen látogatta.

A 100 Folk Celsius legendás énekese, Orbán Józsi hosszú, gyötrelmes betegség után halt meg július végén. A Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban tartottak misét érte, majd szülőfalujában, Pinkamindszenten temették el. A búcsúztatót zenésztársai és barátja, Benkő Balázs szervezték meg. A misén a barátok és rokonok mellett Orbán Józsi rajongói is részt vettek.

A közös imán a hírességek közül ott volt Rába Tímea, Benkő László, Bogdán Csaba, Somló Tamás özvegye, Gyöngyvér, Mester Tamás, Kiki, Berkes Gábor, Delhusa Gjon és Zámbó Árpy is.

Fotó: Facebook

Orbán Józsi volt párja, Andrea nem bírta zokogás nélkül a búcsúztatót:

“Még szerencse, hogy anyukám elkísért, ő tartja bennem a lelket. Sokan támogatnak, hogy legyek erős, de nem tudom, hogyan lehetnék az. Nem tudom elfogadni, hogy Józsi elment! Nem tudom, hogyan folytassam nélküle az életemet. Még nem látom magam előtt, hogyan fogok kijönni ebből, mikor lesz jobb. Most elég borús minden”.

“Sajnos, nagyon belém égett az a kép, hogy hogyan nézett ki Józsi a kórházban, hogy mennyire legyengült. Küzdök az ellen, hogy ez a kép maradjon meg róla örökre. Próbálok szebb pillanatokat felidézni. Például, amikor a kórházban olyan csokis italt ivott, ami tele volt vitaminnal. Mondtam neki, „Józsikám, ezt meg kell inni, ettől leszel erős”, ő meg csak annyit mondott: „Akkor gyerünk!”. Másnap pedig már nem élt…

A zenészt utolsó kérését figyelembe véve szülőfalujában, Pinkamindszenten helyezték örök nyugalomra szülei mellé.

Forrás: blikk