Az esküvői fotókat készítették, egy velőtrázó sikoly mindent megváltoztatott

Túlságosan emlékezetesre sikerült az esküvői fotózás.

Nincs is nagyobb élmény egy tengerparti esküvős hangulatnál, ám nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezzük. Zac és Cindy Edwardsról épp a tenger hullámai előtt, a finomszemű homokban pózolt, amikor is az esküvői fotózást egy hatalmas női sikoly szakította meg.

Körbenéztek, és meglátták, hogy a parttól körülbelül 50 méteres távolságra egy fiatal fuldoklik a vízben. Zac, mint a partiőrség munkatársa, egy percig nem gondolkodott.

Rögtön a vízbe vetette magát. Mire odaért, addigra a kamasz fiú már alig tudta a felszín felett tartani a fejét. Ha 1-2 perccel később érkezik a segítség, már késő lett volna.

Zac megpróbálta kivinni a partra a fiút, ám az erős áramlatok, és a ruhái súlya miatt ez nagyon nehezen ment. Ám végül a hivatalos mentőalakulatok is megérkeztek, és sikerült a fiút kimenteni. Zacnek eleredt az orra vére, ezért viccesen megjegyezte szerelmének, hogy maradjon távol tőle a hófehér ruhájával.

Newlyweds Zac and Cindy Edwards were in the middle of taking wedding day photos on Orange Beach, Alabama, when a nearby…

Közzétette: Country 106.7 – 2018. augusztus 8., szerda

Miután megnyugodtak a kedélyek, az esküvői fotózás tovább folytatódott, Zac és Cindy pedig valószínűleg életük végéig emlegetik majd a különös kalandot.

Forrás: ladbible

Ha tetszett, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a következő nagy sztoriról sem!