Az 5 éves fiú titokban hívogatta a rendőrséget, aztán váratlanul kopogtak az ajtón

Az anyukája nem győzött elnézést kérni.

Zachary, az 5 éves új-zélandi fiúcska a rajongásig szeret mindent, ami a rendőrséghez kapcsolódik. A fejébe vette, hogy a szülinapi zsúrja is a rendőri szakma jegyében fog telni. És azért, hogy ez megvalósuljon, valami olyat tett, amit egyáltalán nem lett volna szabad. Felhívta a segélyhívószámot, hogy meginvitálja a rendőröket a születésnapjára. Édesanyja, mikor megtudta ezt, felhívta a rendőröket, és nem győzött elnézést kérni:

“Ó, Istenem, nagyon sajnálom. A kisfiam volt az, aki épp most mondta nekem, hogy szeretné a rendőrséget meghívni az 5. születésnapjára.”

Az anya nem tudta, hogy kisfia ezután is hívogatta a rendőrséget, mert nagyon-nagyon vágyott a rendőri jelenlétre a születésnapján.

Végre elérkezett a várva várt nap, és Zachary meghallotta, hogy valaki kopogtat az ajtajukon.

Fotók: happiest

Amikor ajtót nyitott, észrevette, hogy egyenruhás rendőrök állnak az ajtóban, és vele akarnak beszélni. A kisfiú először kicsit befeszült ettől, de amikor átadtak neki egy játékot, akkor megértette, hogy az ő születésnapja miatt jöttek.

A rendőrök igen csodálatossá tették a fiúcska ötödik szülinapját: Zachary felpróbálhatta az egyenruhájukat, bekapcsolhatta a szirénát, és sok mindent megtudhatott a rendőrségről.

Megható, ahogy a kisfiú nem adta fel az álmát, és az végül teljesült. A rendőrök azért felhívják a figyelmet arra, hogy senki se hívogassa a segélyhívó számot akkor, ha nincs vészhelyzetben.

Boy Rings 999 To Invite Police To His Party

This little boy secretly rang 999 to invite the police to his birthday party… 😮😂North Shore, Rodney & West Auckland Police

Közzétette: LADbible – 2018. augusztus 1., szerda

Forrás: happiest