20 milliárdot nyert a nyugdíjas házaspár a lottón: széttépték a nyertes szelvényt

Majd’ elájultak az összeg láttán.

A skóciai Higgins házaspár élete 2018. július 10-én gyökeresen megváltozott. Fred, a férj reggel bement a lottózóba, hogy ellenőriztesse a szelvényét, hogy nyert-e. Valószínűleg, a lottózó munkatársa nem volt hozzászokva, hogy nyerjenek az emberek, mert ahogy odatartotta a géphez, már automatikusan ketté is tépte is a papírdarabot. Közben pedig meg is jelent a kiírás:

eszerint 57 millió 975 ezer 367 fontot, azaz körülbelül 20,8 milliárd forintnak megfelelő összeg ütötte a markukat, mivel elvitték az EuroMillions jackpotját.

A 67 éves férfi utána hazament elújságolni a feleségének a hírt, aki éppen aludt, így addig leellenőrizte az interneten a szelvényt. És valóban, nem volt tévedés az összeg. Amikor az asszony felébredt és ránézett a gépre, hirtelen nem is tudta felfogni a számjegyek sokaságát, így azt hitte, hogy „csak” 5,7 millió fontot nyertek. Amikor jobban megnézte, majd’ elájult. Most azon gondolkodnak, hogy mire költsék ezt a rengeteg pénzt.

A széttépett szelvény miatt volt egy “kis” extra bonyodalom, vizsgálatot indítottak, hogy valóban a dolgozó tépte-e szét, de szerencsére ezt a biztonsági kamerák felvételeiből kiderült, így semmi akadálya nincs az összeg átvételének.

Forrás: Independent