5 nő – köztük 3 magyar -, aki anyaságával és családi életével futott be a neten

Instán, Facebookon, Youtube-on bizony, már az anyasággal is be lehet futni.

Egy generációval korábban még a fényképalbum volt divat. Ma már az anyukák Youtube-csatornán és leginkább az Instagramon, illetve személyes blogjukon posztolják családjuk mindennapjait, megörökítve ezzel egy egész élet történetét a kezdetektől. Lássuk csak a legnépszerűbb online anyukákat!

Savannah Soutas 

Savannah Soutas fashion blogger, instagrammer, több mint 13 millió követővel büszkélkedhet.

Négyéves kislánya, Everleigh egy korábbi szerelméből született.

Férjével, Cole LaBrant-tal a kapcsolatuk 2016-ban kezdődött, és fél évnyi együttélés után lánykérés lett belőle. Cole a kis Everleigh-nek is örök hűséget esküdött. A követőik imádják őket. Legutóbb Cole és Sav a youtube-on „terhesek vagyunk” bejegyzéssel tudatták a baba jövetelét, kezükben a terhességi teszttel.

He always has my back 😋💓

A post shared by Savannah LaBrant (@savv_soutas) on

Myka Stauffer 

Myka és James öt gyereket nevelnek. A legkisebbeknek, Mila és Emma (ikerpár) már most három millió követője van. A házaspár ismertségét közös csatornájuknak, a Meals with Myka és James-nek  köszönhetik. Az áttörést mégis a Stauffer Pony Place jelentette számukra, ami egy játékcsatorna volt. Aztán jöttek a gyerekek egymás után: Kova, Jaka Radley, az adoptált Huxley, és végül az ikrek. Ez a reality show mindent visz, amit főleg a gyerekszájnak köszönhetnek. Az ikreknek be sem áll a szájuk, folyamatosan eladják a showt, szeretnek is szerepelni.

Swim Party 🏊🏼‍♂️🍦☀️ @iamharrysweeney

A post shared by Stauffer Family (@kcstauffer) on

Szentjobbi Kriszta

Négy gyermek édesanyja, aki az ötödiket még a pocakban várja. A boldog családhoz persze hozzátartozik egy szerető férj, egy kis tacskó, két cica és egy nyuszi is. Instagram oldalán nagyon igényes, hangulatos fotók mesélnek a család mindennapjairól. Kriszta egyik bejegyzésében arról is ír a blogján, hogy ők is normális család, azaz náluk sem ismeretlen a veszekedés, vagy akár a kiabálás, és ő is szokott szomorú, fáradt, vagy kibukott lenni. A képek persze az örömteli hangulatokat ragadják meg.

Egyébként nem hangosak…😁🙈🙉🙊😁

A post shared by Szentjobbi Kriszta🌿 (@szentjobbi_kriszta) on

🍭Zsanka élvezi a nyarat☀️🌊🍹

A post shared by Szentjobbi Kriszta🌿 (@szentjobbi_kriszta) on

Halász Évi

Az Anyaként is fitten blog szerzője, Évi két kislányt nevel, és az Instagram oldalán ínycsiklandozó egészséges recepteket oszt meg, illetve időről időre életmód ötletekkel is gazdagodhatunk, ha az oldalán bóklászunk. 

Annyira finom energiagolyókat sikerült alkotnom, hogy rendesen vissza kell fognom magam, hogy ne egyem meg az összeset! 😁🙈 Az anyakentisfitten.blog.hu oldalon talàlkozhattok egy hasonló recepttel, de most leírom ezt a verziót is. Kb. 10-12 datolyát apróra vágtam, hozzáadtam 2 ek. zabpelyhet, 1 ek. aprított pörkölt mogyorót és a legerősebb fokozaton, aprítógépben ragacsos masszává “aprítottam”. Majd nedves kézzel kis golyókat formáltam és kakaóporba és szintén aprított mogyoróba forgattam. Edzés előtt ideális megenni belőle 1-2 db-ot, kellô energiát biztosít. 😊 #anyakentisfitten #anyavagyok #szeretekakonyhábanlenni #mutimiteszel #mutimiteszel_fitt #mutimiteszel_mentes #vegan #veganfood #vegansnacks #vegansofig #mik #magyarig #magyarblogger #hungarianblogger #gastronomy #gastropost #healthyfood #noaddedsugar #sugarfree #healthylifestyle #instafood #instagood #instafollow #dessert #dessertporn

A post shared by Évi/ Anyakènt is fitten blog (@halasz_evi) on

For Her Szandra

Instagramja mellett rengetegen követik a vlogját is, amit heti rendszerességgel frissít különböző témákban, mint szépségápolás, sminktanácsadás vagy baba-mama.

Olyan kényes kérdésekről is készített videót, mint például az óvodai beiratkozás, de a lombikprogram érzékeny témájáról is készült videó, amiben elmeséli a saját történetüket.

Mit gondolsz az online térben élt családi életről?