Kiheverte Kiskerót, újra szerelmes Dancs Annamari

Lassan két hónapja rabolta el egy férfi a szívét.

A Blikk értesülései szerint a Budapesti Operettszínház 37 éves színésznőjének új választottja nem szakmabeli. Az üzletember a tenyerén hordozza Dancs Annamarit.

Közzétette: Dancs Annamari Hivatalos Oldal – 2014. december 11., csütörtök

Dancs Annamari két évvel ezelőtt házasodott össze a 35 éves Kerényi Miklós Mátéval, tavaly született meg gyermekük, Ádám, ám a kapcsolat tönkrement. A színésznő egyedül nevelte gyermekét, csak vele foglalkozott és munkájával. hónapokon át igyekezett begyógyítani a lelkén a sebeket. A színésznő egy ismerőse elmondta:

“Ő maga sem hitt abban, hogy ilyen gyorsan rátalál a boldogság. Élte a mindennapokat, dolgozott és a kisfiát nevelte. Aztán egyszer csak belépett az életébe az új férfi. Megérdemelte a boldogságot. Közel két hónapja ismerkedett meg az új párjával, aki azonnal meghódította. De nemcsak őt, hanem a kisfiát is, Ádám is megkedvelte édesanyja új szerelmét, ami fontos Annamarinak. Ő ugyanis a legfontosabb ember az életében, mindent neki rendel alá. Szerencsére azonban úgy alakult a dolog, hogy Annamari boldogan élvezheti az új szerelmet.”

Dancs Annamari maga ennyit mesélt az új szerelemről:

“Új életet kezdtem és nagyon boldog vagyok. Bizakodóan tekintek a jövőbe, mert van is okom rá!”

Ezt láttad már? 6 ikonikus színésznő a ’70-es évekből, akik a ráncaikat is büszkén viselik.

Forrás: blikk