Halálra éheztette kislányát: azt mondta neki, hogy cukros és rákos, és az éhezéstől gyógyul meg

A szomszédok észrevették, hogy túl sovány a kisgyermek, aki néha még ételt is kért tőlük, de nem szóltak a gyámügynek.

A rendőrség gyilkossággal vádolja a 37 éves krasnokamski anyát, Oksana Demiyanova-t, aki valószínűleg azt hazudta 14 éves gyermekének, hogy cukorbetegségben és rákban szenved, és az éhezés az egyetlen biztos gyógymód a betegségeire. A tanárok és a szomszédok felelősségét is vizsgálják a rendőrök, mivel ők is látták, hogy mennyire sovány a kislány, de nem léptek semmit.

Fotók forrása: youtube

Viktoria Demiyanova, a kislány otthonukban halt éhen egyik hétvégén. A boncolás szerint teljesen egészséges volt, és egyértelműen a táplálékhiányba halt bele.

A kislány egyik barátja elmondta:

“Mire vége lett a sulinak, már annyira vékony, és erőtlen volt, hogy mikor beszéltünk hozzá nem is válaszolt. Már nem volt többé önmaga, csak létezett a csont és bőr testében.”

Osztálytársai észrevették, hogy Viktoria milyen sokat mozog, és nehezen mozog, de azt gondolták, csak az év végi vizsgák okozta stressz miatt. A tanárok állítólag szóltak az anyának, de nem történt semmi. A szomszédoktól pedig még ételt is kért a kislány, de ők sem szóltak a gyámügynek.

Az anya szerint lánya önszántából nem evett, mert osztálytársai azzal csúfolták, hogy kövér.

“Szerettem volna rávenni, hogy egyen, de nem lehetett. Senkinek nem szóltam, mert féltem, hogy elvennék tőlem az egyetlen lányom és azt hittem megbirkózom vele egyedül is.”

Hajszárítóval égette össze a babát a magyar apuka, a neten látta az ötletet.

Forrás: zoom