Ennek a nigériai kislánynak a fotói felrobbantották a netet

Gyönyörű!

Mindenkinek a saját gyereke a legszebb, de időről-időre „kikiáltanak” egy-egy gyereket „legszebbnek”, akinek a fotói aztán bejárják a sajtót.

Most éppen egy ötéves nigériai kislány, Jare az „ügyeletes” szépség és valóban csodálatos, a képei alapján olyan, akár egy porcelánbaba.

J A R E @the_j3_sisters CHILDREN ARE A GIFT FROM HEAVEN. I’m pretty excited and elated about my new style of child portraiture . Before I thought of Photographing the @the_j3_sisters , I have had frivolous ideas of how I can make artsy portraits of kids And do away from the norm . The opportunity came and I had to take a bold step to express my ideas of how I want to take portraits of kids. I want to portray the interception between her childhood and adulthood so both stay timeless ! We continue to the next post TEAM Make up by Dammy of @iposhlooks Creative style direction @mofebamuyiwa Hair by @totalshopwigs Hair styled by @hairkarved Styled by @styledbyseun Assisted by @adebimpe_aj @ernest_chuxx @official_bigjosh #bmbstudio #bmbphotography #mofebamuyiwa #kids #kidsphotography #artsy #love #light #childphotographer #familyphotography

BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa) által megosztott bejegyzés,

Mofe Bamuyiwa esküvői és portréfotós készített róla képeket, de arra ő sem számított, hogy ekkora sikere lesz. A fotós egy időtlen portrét akart készíteni, hogy megmutassa a gyermekkor és a felnőttkor közötti átmenetet.

Jomiloju. Captured by @mofebamuyiwa

Joba, Jomiloju & Jare Ijalana (@the_j3_sisters) által megosztott bejegyzés,

“Azt szeretném, hogy mindenki lássa, milyen erő és képesség rejtőzik benne. El akarom érni, hogy a fotó beszéljen hozzá, amikor felnőttként megnézi.”

Két nővére is van Jarenak, anyukájuk Instagram oldalt is indított nekik a fotós rábeszélésére és hamar rengeteg követőjük lett a testvéreknek.

Beautifully captured by @m12photography

Joba, Jomiloju & Jare Ijalana (@the_j3_sisters) által megosztott bejegyzés,