Weisz Fanni elveszítheti a vagyonát

Egyik barátja szerint még a modell földje is veszélybe kerülhet

Három adótartozást is felhalmozott Weisz Fanni, aki 2023-ig nem alapíthat új céget, és a kft.-je kényszertörlés alatt áll. Fanninak nem volt tudomása a történtekről, igyekszik utánajárni a dolognak.

Nem jó hírek érkeznek Weisz Fanni életéről az utóbbi hetekben: nemrégiben arról írtak a lapok, hogy édesanyját nem hívta meg az esküvőjére, mert a pletykák szerint nincsenek jóban a vőlegényével, sőt, Ágnes a médiá­ból hallott a kézfogóról.

Közzétette: Weisz Fanni – 2017. január 24., kedd

És máris itt a következő botrány: adóvégrehajtás indult Fanni cége ellen. A feketelista.hu szerint komoly adótartozást halmozhatott fel a modell az utóbbi időszakban, emiatt a Weisz Fanni Stúdió Kft. jelenleg kényszertörlés alatt áll. A feketelista adatai szerint 2017 óta szám szerint három, ismeretlen összegű adótartozást követlenek a cégen. Sőt, további adóhátralékot fedeztek fel, és egy újabb adóvégrehajtás is kezdetét vette.

A modell egyik barátnője elmondta:

“Sokkolt a hír, egyszerűen nem térek magamhoz, nem értem mi történhetett. Tudomásom szerint Fanninak van egy kis földje, ami csak részben az övé, továbbá egyéb kisebb ingóságai is. Rég nem érintkeztünk egymással, engem is ledöbbentettek a cégeljárással kapcsolatos híresztelések, remélem nincs semmi komoly baj a háttérben”.

Fannit, egy e-mailben azt állította a Borsnak a lap szerint, hogy nincs tudomása az esetekről, és igyekszik utánajárni.

„Ha kell, állítsanak elő, vigyenek be rendőrautóval” – Győzike és a NAV.

Forrás: bors