Műszempillái miatt hívta a magyar mentősöket a zokogó nő

A legmeglepőbb segélyhívás, amiről valaha hallottunk.

Nem ritka, hogy fura hívásokat kapnak a mentősök, de amiért ezúttal hívta egy nő az Országos Mentőszolgálat munkatársait, az erősen kicsapja a biztosítékot:

“A mentésirányításokon is nélkülözhetetlen a nők jelenléte a mentésben, hiszen számtalanszor előfordul, hogy a bajtársnők nagyobb rutinnal kezelnek rendkívüli helyzeteket. Vasárnap egy nő például műszempillái eltávolításához kérte a mentők azonnali segítségét.

A segélykérés 25 percesre sikerült, mert a zokogó bejelentő csakis bajtársnőnk kitartó érdeklődésének köszönhetően volt hajlandó elárulni, miért is szeretné, ha egy mentő most rögtön kivonulna hozzá. A mentésirányító hosszú percek alatt ugyan, de megnyugtatta a pityergő szombat esti bálkirálynőt, és meggyőzte hogy problémája akár némi babaolajjal is orvosolható.

Vonalban maradt, és szilárd lelki támaszt nyújtott egészen a műszempilla-eltávolító beavatkozás végéig, így végül a bejelentő is hálásan köszönte meg a mentők megnyugtató segítségét és a roham kocsi is riasztható maradt.”

Holtan született babát élesztettek a szabolcsi mentősök.

Forrás: Országos Mentőszolgálat